Kompatibilní verze
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g Grünkohl, in Streifen (1 cm), siehe Tipp
- 45 g Walnüsse, halbiert
- 25 g Sesamsamen
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Gojibeeren, getrocknet
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Tahin
- 15 g Honig
- 40 g Walnussöl
- 1240 g Wasser
- 2 TL Salz
-
½
TL weißer Pfeffer, gemahlen
nebo ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen - 250 g Quinoa
- 4 Eier
- 240 g weiße, große Bohnen, aus der Dose
- 1 Salatgurke (ca. 300 g), geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 TL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 476 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rote Rüben Suppe mit Wasabi-Nockerl
1h
Quinoasalat mit Miso-Ingwer-Dressing
1hod. 10min
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1h 25min
Detox-Salat
10min
Gedämpfte Rote Rüben mit cremiger Walnusssauce
1h
Vegetarisch gefüllte Hokkaidos aus dem Ofen
1h 5min
Bohnenhummus mit Kimchi
10min
Quinoa Taboulé
40min
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1h 20min