Kompatibilní verze
Warmer Grünkohlsalat mit Bohnen, Nüssen und Gojibeeren
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 - 200 g Grünkohl, in Streifen (1 cm), siehe Tipp
- 45 g Walnüsse, halbiert
- 25 g Sesamsamen
- 50 g Granatapfelkerne
- 30 g Gojibeeren, getrocknet
- 60 g Orangensaft, frisch gepresst
- 60 g Zitronensaft, frisch gepresst
- 40 g Tahin
- 15 g Honig
- 40 g Walnussöl
- 1240 g Wasser
- 2 TL Salz
-
½
TL weißer Pfeffer, gemahlen
nebo ½ TL schwarzer Pfeffer, gemahlen - 250 g Quinoa
- 4 Eier
- 240 g weiße, große Bohnen, aus der Dose
- 1 Salatgurke (ca. 300 g), geschält, in Scheiben (2 mm)
- 1 TL Öl zum Braten
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1975 kJ / 472 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 52 g
- Tuk
- 23 g
- Nasycený tuk
- 3 g
- Vláknina
- 8.5 g
- Sodík
- 476 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30 Min
Karibisches Karfiol-Curry mit Süßkartoffeln
40min
Grünes China-Gemüse
30 Min
Gerstensalat mit Orangen, Koriander und Mandeln
45 Min
Orientalischer Gemüse-Quinoasalat
1 godz. 20 min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 Min
Vegetarisch gefüllte Melanzani mit Safranjoghurt
50 min
Warmer Gemüsesalat mit pochierten Eiern
1h
Melanzani-Paprika Bowl mit Naturreis und Kofu
1h 25min
Linsensalat mit Tomaten und Feta
50 min
Bowl mit Zartweizen, Gemüse und Rote-Rüben-Hummus
50 min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1 Std. 35 Min