Kompatibilní verze
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 Stängel glatte Petersilie, frisch, abgezupft
- 4 Zweiglein Thymian, frisch, abgezupft
- 400 g Lauch, längs halbiert, in Stücken (3 cm)
- 8 Erdäpfel, festkochend, ungeschält, mittelgroß (à ca. 80 g)
- 1 Zweiglein Rosmarin, frisch, abgezupft
- 500 g Wasser
- 400 g Pilze, frisch, gemischt (z.B. Kräuterseitlinge, Austernpilze)
- 1 rote Zwiebel (ca. 110 g), halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g Olivenöl
- 50 g Weißwein, vegan
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, vegan
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l), vegan - 100 g Sahnealternative aus Soja zum Kochen
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1200 kJ / 287 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 32 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kürbis-Linsen-Gemüse mit Apfel
30min
Chili sin Carne
1h
Brokkoli-Spinat-Köfte-Curry
1h 10 min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1 godz. 20 min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10 min
Mapo-Tofu
20 min
Lauwarmer Le Puy-Linsensalat mit Räuchertofu
1 godz. 35 min
Asia Bowl mit marinierten Pilzen
40min
Bunte Quinoa Bowl mit rotem Karfiolreis
45 min
Pilzragout mit Fisolen
1h
Vegane Rouladen mit Knödeln und Rotkraut
2 godz. 30 min
Tofu-Erdnuss-Spieße mit Mango-Koriander-Reis
2hod.