
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Thunfisch-Oliven-Füllung
- 2 Stücke Zitronenschale (à 1 x 5 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 100 g rote Paprika in Stücken
- 80 g grüne Paprika in Stücken
- 200 g passierte Tomaten, konserviert abgetropft
- 80 g Kalamata Oliven, entsteint in Scheiben
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 185 g Thunfisch, in Öl abgetropft
- 2 Eier hart gekocht
Teig
- 90 g Olivenöl
- 100 g Wasser
- 40 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 171 kcal / 715 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 10 g
- Sacharidy
- 14 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Empanadas "Mexican"
1hod. 50min
Hähnchen-Empanadas
2hod.
Spinat-Empanada
1hod.
Ziegenkäserollen mit Chilisauce
1hod. 10min
Focaccia Tonnata
1hod. 30min
Lamm mit Artischocken
1hod. 30min
Pissaladière
1hod. 20min
Knusprige Spinattaschen mit Roquefort
25min
Gewürzte Garnelen und Tintenfische
15min
Empanada Gigante
1hod. 15min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1hod. 30min
Argentinische Empanadas mit Huhn
3hod. 40min