Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Thunfisch-Oliven-Füllung
- 2 Stücke Zitronenschale (à 1 x 5 cm)
- 2 Knoblauchzehen
- 50 g Olivenöl
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 100 g rote Paprika in Stücken
- 80 g grüne Paprika, in Stücken
- 200 g passierte Tomaten, konserviert, abgetropft
- 80 g Kalamata Oliven, entsteint, in Scheiben
- ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 185 g Thunfisch, in Öl, abgetropft
- 2 Eier, hart gekocht
Teig
- 90 g Olivenöl
- 100 g Wasser
- 40 g trockener Weißwein
- ½ TL Salz
- 350 g Weizenmehl Type 550
- 1 Ei, verquirlt
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 715 kJ / 171 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 14 g
- Tuk
- 10 g
- Vláknina
- 1.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Aubergine-Parmaggiana
1 Std. 10 Min
Empanadas "Mexican"
1h 50 min.
Argentinische Empanadas mit Huhn
3 Std. 40 Min
Spinat-Empanada
1h
Patatas Bravas mit Chorizo
1h 15min
Auberginen-Dip
50min
Tortilla mit Oliven-Tapenade
35min
Melanzane alla Parmigiana
1 Std. 10 Min
Moussaka
1h 15min
Spanakopita (Griechischer Spinatstrudel)
1h 30min
Empanada Gigante
1h 15min
Spinat-Gorgonzola-Quiche
1h 15min