Zařízení & příslušenství
日式茶碗蒸
Příprava 5min.
Celkový 35min.
6 人份
Suroviny
-
蛤蜊6 个
-
水1350 克
-
蛋2 颗
-
昆布高汤3 汤匙
-
味醂1 茶匙
-
日式酱油 淡口的½ 茶匙
-
盐¼ 茶匙
-
熟白果6 颗
-
新鲜香菇 切片1 朵
-
蟹肉棒 斜切片1 根
-
荷兰豆 切段1 根
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
6.1 g
Kalorie
317 kJ /
75 kcal
Tuk
2.8 g
Vláknina
0.1 g
Sacharidy
7.1 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
和风料理
15 recepty/-ů
Čína
Čína