Zařízení & příslušenství
Broad Bean Vegetarian Persian Patties (Kibbeh)
Příprava 40min.
Celkový 1hod. 40min.
8 portions
Suroviny
Patties
-
bulgur wheat150 g
-
water400 g
-
fine sea salt1 tsp
-
frozen broad beans400 g
-
ground black pepper½ tsp
-
pine nuts50 g
-
sumac1 heaped tsp
-
olive oil30 g
Filling
-
feta cheese60 g
-
cream cheese60 g
-
fresh mint leaves10 g
-
ground cayenne pepper1 pinch
-
sesame seeds100 g
-
oil for frying
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
11 g
Kalorie
1448 kJ /
346 kcal
Tuk
23 g
Vláknina
5 g
Sacharidy
21 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
persian vegetarian
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Seitan Chilli
25min.
Black-eyed bean stew with whole squid
5hod. 15min.
Slow-cooked Aubergine and Split Pea Curry
14hod. 45min.
Vegan Pepperoni
5hod. 10min.
Pepper, Anchovy and Onion Cornbread Tart
45min.
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1hod. 35min.
Buckwheat Crêpes
30min.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Carrot and Peanut Bake
55min.
Vegetable Tart
1hod. 15min.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2hod.
Pudla with Spinach and Paneer
1hod.