
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt to taste
- ground black pepper to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour plus extra for dusting
- 90 g water cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 148 kcal / 617 kJ
- Protein
- 2.7 g
- Tuk
- 9.3 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Butterbean and Feta Burgers
1hod. 30min
Festive Nut Roast Wreath
2hod.
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2hod. 45min
Lentil, Mushroom and Nut Patties
1hod. 30min
Middle Eastern Aubergine Pies
2hod.
Curried Squash Galette
1hod. 20min
Apricot and Nut Stuffing
45min
Stuffed Butternut Squash with Feta
1hod. 50min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1hod. 10min
Beetroot and Halloumi Burgers
1hod.
Cashew Butter
50min
Curried Parsnip Soup
30min