Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Roasted Butternut Squash
- 800 g butternut squash, peeled, cut in pieces (2 cm)
- extra virgin olive oil, for drizzling
- 1 pinch dried chilli flakes
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
Puff Pastry
- 200 g unsalted butter, diced (1-2 cm) then frozen for 30 minutes
- 200 g plain flour, plus extra for dusting
- 90 g water, cold
- ½ tsp fine sea salt
Filling
-
50
g Parmesan cheese, cut in pieces (2 cm)
nebo vegetarian hard cheese, cut in pieces (2 cm) - 5 - 6 fresh sage leaves, to taste
- 200 g cooked, peeled chestnuts
- 3 garlic cloves
- 100 g onions, quartered
- 30 g extra virgin olive oil
- ½ tsp fine sea salt
Assembly
- 1 medium egg, beaten
- Nutriční hodnoty
- na 1 piece
- Kalorie
- 617 kJ / 148 kcal
- Protein
- 2.7 g
- Sacharidy
- 12.3 g
- Tuk
- 9.3 g
- Vláknina
- 0 g
Alternativní recepty
Festive Nut Roast Wreath
2 godz.
Vegetable and Chickpea Tagine
50min
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15min
Roasted Parsnip and Chestnut Pâté
2h 45min
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Veggie Wellington
2 godz.
Overnight Oats with a Peach Compote
8 Std. 45 Min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Cashew, Mushroom and Chestnut Sausages with Root Veg Mash and Chilli Sauce
1h 30min
Indian-spiced Roast Butternut and Chickpea Curry
45 min
Veggie Rolls
45 min
Butternut Squash, Sage and Hazelnut Tart
1h 10min