Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 80 g shallot, halved
- 20 g olive oil
- 250 g water
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade
nebo ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g blue cheese, (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces
- 30 g plain flour
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 80 g double cream
- 1 tsp ground white pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 400 g waxy potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g parsnips, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 50 g walnut halves
- 2 Tbsp honey
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 90.5 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Tuna and Spring Onion Quiche
2h
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2h 15 min.
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2h
Mushroom Parmentier
1 Std. 10 Min
Leek and Fennel Goat's Cheese Tarts (TM5)
45min
Root Vegetable Gratin
1h
Lentil Moussaka
3 Std. 30 Min
Sun-dried Tomato Pesto Lasagne; Limoncello Sorbet
12 godz. 20 min
Smoked Haddock and Cauliflower Bake
55min
Roasted Cauliflower and Hazelnut Orecchiette - Orecchiette con cavolfiore arrosto e nocciola
40min
Polenta with Ratatouille
1h 20min
Lasagne with Vegetable Ragu
1 Std. 10 Min