Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 80 g shallot, halved
- 20 g olive oil
- 250 g water
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade
nebo ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g blue cheese, (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces
- 30 g plain flour
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 80 g double cream
- 1 tsp ground white pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 400 g waxy potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g parsnips, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 50 g walnut halves
- 2 Tbsp honey
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 90.5 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 godz.
Pasta with Brussels Sprouts, Toasted Hazelnuts and Brown Sage Butter
1h 20 min
Polenta with Ratatouille
1h 20 min
Steamed Aubergine and Ricotta Lasagne
1 Std. 25 Min
Salmon and Fennel Risotto
25min
Lentil and Pumpkin Pot Pies
1 Std. 25 Min
Lentil Moussaka
3 godz. 30 min
Goat's Cheese Pie
1h 10min
Asparagus and Hazelnut Tart with Polenta Crust
1 Std. 35 Min
Mushroom Stroganoff
30min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30min
Haddock, Leek and Stilton Pies
1h 30min