Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 2 garlic cloves
- 80 g shallot, halved
- 20 g olive oil
- 250 g water
-
1
Tbsp vegetable stock paste, homemade
nebo ½ vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 150 g blue cheese, (eg. Gorgonzole, Roquefort), cut in pieces
- 30 g plain flour
- 50 g unsalted butter, cut in pieces
- 80 g double cream
- 1 tsp ground white pepper
- 2 pinches ground nutmeg
- 400 g waxy potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g parsnips, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 400 g sweet potatoes, peeled, thinly sliced (approx. 2-3 mm)
- 50 g walnut halves
- 2 Tbsp honey
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 3305.3 kJ / 790 kcal
- Protein
- 17.8 g
- Sacharidy
- 90.5 g
- Tuk
- 42.3 g
- Nasycený tuk
- 19.8 g
- Vláknina
- 14.3 g
- Sodík
- 0.6 mg
Alternativní recepty
Leek and Lancashire Cheese Quiche
2 godz. 15 min
Polenta with Ratatouille
1 Std. 20 Min
Root Vegetable Gratin
1u.
Goat's Cheese Pie
1h 10 min
Mushroom Parmentier
1h 10 min
Pea and Courgette Tarts
1u.
Mixed Pepper, Courgette and Goat's Cheese Tart
1h 40min
Stuffed Courgettes - Zucchine farcite
1u.
Pumpkin, Feta and Caramelised Onion Tart
1h 10 min
Mushroom Stroganoff
30 min
Sweet Potato, Pecan and Blue Cheese Risotto
30 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1u.