Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 250 g Zwiebeln, geviertelt
- 3 Knoblauchzehen, halbiert
- 1 Scheibe frischer Ingwer (ca. 5 mm)
- 500 g Paprika, gemischt, rot, gelb, grün, geviertelt
- 15 g Olivenöl
- 1 TL Paprikapulver, edelsüß
- 600 g Fleischparadeiser, geachtelt
- 200 - 250 g Kichererbsen aus der Dose, gewaschen, abgetropft
- 50 g Tomatenmark
- 1 ¾ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 TL Oregano, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Bohnenkraut, getrocknet
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 250 g Sauerrahm
- 1 Bund Schnittlauch, frisch, in Röllchen
- 1 Spritzer Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1301 kJ / 311 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 29 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Kidneybohnen-Curry
30min
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45min
Gemüse-Curry mit Couscous
30min
Sauerkraut-Tomaten-Eintopf
45min
Paella mit Bohnen
1h
Karfiol-Erdäpfel-Curry (Aloo Ghobi)
50min
Kartoffel-Ratatouille
1h
Kichererbsen-Eintopf
30min
Gewürzlinsen mit RUPP Enzian
40min
Kichererbsen "Alentejo-Style"
40min
Auberginen-Chili
25min
Gemüsegulasch
1h