Kompatibilní verze
Karotten-Curry-Hirse mit Vogerlsalat und Buttermilch-Feta-Dressing
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 100 g Feta, in Stücken
- 200 g Buttermilch
- ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 100 g Hirse
- 450 g Wasser
- ½ TL Currypulver
-
2
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 Gemüsesuppenwürfel (für 0,5 l) - 500 g Karotten
- 120 g Frühlingszwiebeln
- 1 Apfel (ca. 130 g), in Stücken
- 1 EL Rosinen (ca. 15 g)
- 10 g Apfelessig
- 20 g Olivenöl
-
½
TL Muskatblüte (Macis), gemahlen
nebo 1 - 2 Prisen Muskatnuss, gemahlen - 100 g Vogerlsalat
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1612 kJ / 386 kcal
- Protein
- 14 g
- Sacharidy
- 45 g
- Tuk
- 16 g
- Vláknina
- 10 g
Alternativní recepty
Quinoa-Süßkartoffel-Risotto mit Kohlsprossen
1 Std. 15 Min
Vollkorn-Topfen-Fladen mit Kürbis
1 Std. 15 Min
Buchweizen-Waffeln mit Gemüsetopping
2h
Karotten-Fenchel-Frittata mit Ricotta
30 min
Karfiol-Rotkraut-Pizza
1u. 40min
Bohnen-Quinoalaibchen mit Guacamole
1 Std.
Hirsesalat mit Walnüssen und Cranberrys
1h 10 min
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8 Std. 30 Min
Kichererbsen-Reis-Laibchen mit Ofenkürbis und Labneh
1h 30min
Mangold-Polenta-Auflauf mit Ricotta
1 Std.
Polenta mit Spinat und Käse
1 Std.
Gemüsegulasch mit gefüllten Couscousbällchen
45 min