Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)

Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)

4.0 35 hodnocení
Příprava 25min.
Celkový 40min.
4 Portionen

Suroviny

  • frische Petersilie Blättchen abgezupft
    20 g
  • frischer Estragon Blättchen abgezupft
    10 g
  • veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
    100 g
  • Salz
    1 ½ TL
  • Karotten in Stücken
    100 g
  • Gelbe Rüben in Stücken
    100 g
  • Knollensellerie in Stücken
    100 g
  • Kapern, gesalzen
    20 g
  • Zwiebeln halbiert
    100 g
  • Olivenöl
    10 g
  • Weißwein, trocken
    125 g
  • Wasser
    300 g
  • Maisstärke
    20 g
  • Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
    2 TL
  • Lorbeerblatt, getrocknet
    1
  • Thymian, getrocknet
    ½ TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 Msp.
  • Tofu, natur schnittfest
    300 g
  • Sojasahne
    200 g
  • Zitronensaft, frisch gepresst
    1 EL

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Sodík 1127.7 mg
Protein 9.2 g
Kalorie 1144 kJ / 273.4 kcal
Tuk 14.5 g
Vláknina 3.9 g
Nasycený tuk 5.6 g
Sacharidy 22.6 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...