Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 20 g frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 10 g frischer Estragon, Blättchen abgezupft
- 100 g veganer Sauerrahm (z.B. Crèmesse oder selbst gemacht)
- 1 ½ TL Salz
- 100 g Karotten, in Stücken
- 100 g Gelbe Rüben, in Stücken
- 100 g Knollensellerie, in Stücken
- 20 g Kapern, gesalzen
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 10 g Olivenöl
- 125 g Weißwein, trocken
- 300 g Wasser
- 20 g Maisstärke
- 2 TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht (vegan)
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- ½ TL Thymian, getrocknet
- 1 Msp. Pfeffer, frisch gemahlen
- 300 g Tofu, natur, schnittfest
- 200 g Sojasahne
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1144 kJ / 273.4 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Sacharidy
- 22.6 g
- Tuk
- 14.5 g
- Nasycený tuk
- 5.6 g
- Vláknina
- 3.9 g
- Sodík
- 1127.7 mg
Alternativní recepty
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Vegane Kichererbsen-Gemüse-Tarte
1hod. 10min
Asiatische Gemüsesuppe mit Tofu
1h 20min
Chili sin Carne
1h
Vegane Paprika-Tarte
2 Std.
Kräuter-Bulgur mit Shiitakepilzen und Rahmrüben (vegan)
1h
Dinkelrisotto mit Mangold (vegan)
8h 30min
Bohnenlaibchen mit Paprikaragout (vegan)
50min
Pilzknöderl mit Krensauce (vegan)
45min
Erdäpfelgulasch (vegan)
1hod. 10min
Tofu-Sellerie-Pfanne
1hod. 30min
Gebratene Kräuterpolenta auf Ratatouille (vegan)
1h