Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Marinierter Tofu
- 120 g Rotwein
- 25 g Sojasauce
- 120 g Sahnealternative aus Soja (z.B. Soya Cuisine)
- 2 Lorbeerblätter
- 1 Stängel Rosmarin
-
200
g Tofu, fest, natur, gewürfelt (1 cm)
nebo 200 g Räuchertofu, gewürfelt (1 cm)
Tofu-Kartoffel-Topf
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 30 g Sesamöl, hell
- 400 g Wasser
-
½
Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l)
nebo 1 gestr. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht - 450 g Kartoffeln, festkochend, gewürfelt (1 cm)
- 300 g weiße Champignons, frisch, geviertelt
- 25 g Tomatenmark
- 1 EL Speisestärke (15 g)
- ½ TL Salz
- 1 - 2 Prisen Pfeffer
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1217 kJ / 291 kcal
- Protein
- 13 g
- Sacharidy
- 26 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 5 g
Alternativní recepty
Erdäpfelgulasch (vegan)
1h 10 min
Pilze mit Kichererbsen
9 godz.
Pilzragout mit Lauch und schwedischen Erdäpfeln (vegan)
55 min
Vegetarisches Chili
1h 5min
Paella mit Bohnen
1h
Dinkel-Gemüse-Topf mit Sojawürstchen
1 godz. 30 min
Chili sin Carne
1h
Seitan-Klopse nach Königsberger Art
1h 15min
Saurer Tofu mit Wurzelgemüse (vegan)
40 min
Linsen mit Tiroler Knödeln (vegan)
1h 15min
Paprika mit Tofu-Reis-Füllung und Tomatensauce
1h 45 min
Kokoskuchen (vegan)
50 Min