Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Dörrobst, gemischt, (Marillen, Zwetschken, Äpfel, Kirschen)
- 300 g Portwein, weiß oder Gewürztraminer
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 - 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Bio-Orange, mit Schale, entkernt, in Stücken
- 200 - 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 50 g Honig
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ente (à ca. 1,8-2 kg), bratfertig
- 300 g Wasser
- ¼ TL Lebkuchengewürz
- 200 g Couscous
-
60
g Mandelstifte
nebo 60 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 7005 kJ / 1671 kcal
- Protein
- 82 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 94 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2h 40min
Coq au vin
3 Std.
Suppen Bowl mit Pilzen und Saibling
1 Std. 15 Min
Steirisches Krenfleisch
2u. 45min
Bouillabaisse
1h 25min
Lammbraten gefüllt mit Nüssen und Trockenfrüchten
3 Std. 15 Min
Geröstete Leber
30min
Sous-vide Hendlroulade mit roter Paprikasauce
2h 30min
Pavlova mit Früchten
3 Std. 50 Min
Huhn à la Toskana mit Polenta
1 Std. 5 Min
Hähnchenleber-Pistazien-Pastete
15 Min
Welsfilet mit Kräuter-Nuss-Haube auf Paprikagemüse
50 Min