Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous

Ente mit Orangen-Ingwer-Sauce und Couscous

4.2 10 hodnocení
Příprava 50min.
Celkový 2hod. 20min.
4 Portionen

Suroviny

  • Dörrobst, gemischt (Marillen, Zwetschken, Äpfel, Kirschen)
    250 g
  • Portwein, weiß oder Gewürztraminer
    300 g
  • Thymian, frisch
    2 - 3 Zweiglein
  • Rosmarin, frisch
    1 - 2 Zweiglein
  • Butter in Stücken
    40 g
  • Bio-Orange mit Schale, entkernt, in Stücken
    1
  • Orangensaft, frisch gepresst
    200 - 250 g
  • Honig
    50 g
  • Ingwer, frisch geschält, in Scheiben
    25 g
  • Salz
    2 TL
  • Pfeffer, frisch gemahlen
    1 TL
  • Ente (à ca. 1,8-2 kg), bratfertig
    1
  • Wasser
    300 g
  • Lebkuchengewürz
    ¼ TL
  • Couscous
    200 g
  • Mandelstifte
    60 g
    60 g Pinienkerne

Obtížnost

střední


Nutriční hodnoty na 1 Portion

Protein 82 g
Kalorie 7005 kJ / 1671 kcal
Tuk 94 g
Vláknina 11 g
Sacharidy 104 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...