Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Dörrobst, gemischt, (Marillen, Zwetschken, Äpfel, Kirschen)
- 300 g Portwein, weiß oder Gewürztraminer
- 2 - 3 Zweiglein Thymian, frisch
- 1 - 2 Zweiglein Rosmarin, frisch
- 40 g Butter, in Stücken
- 1 Bio-Orange, mit Schale, entkernt, in Stücken
- 200 - 250 g Orangensaft, frisch gepresst
- 50 g Honig
- 25 g Ingwer, frisch, geschält, in Scheiben
- 2 TL Salz
- 1 TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Ente (à ca. 1,8-2 kg), bratfertig
- 300 g Wasser
- ¼ TL Lebkuchengewürz
- 200 g Couscous
-
60
g Mandelstifte
nebo 60 g Pinienkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 7005 kJ / 1671 kcal
- Protein
- 82 g
- Sacharidy
- 104 g
- Tuk
- 94 g
- Vláknina
- 11 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Karpfengulasch
55min
Steirische Fischsulz
7h
Gans mit Maroni-Apfel-Fülle und Gemüse
5 Std.
Pikante Tarte mit Thunfisch, Eiern und Kapern
1h 10min
Steinpilze sous-vide
30 Min
Coq au vin
3ωρ.
Bouillabaisse
1 Std. 25 Min
Cumberland-Senf-Sauce
1h 15min
Beiried mit Rotweinsauce und Gorgonzolabirnen
1h 15min
Kürbis-Apfel-Suppe mit Hühnerbrust
40 λεπτ.
Wildleberpastete im Glas mit Preiselbeeren
2 godz. 40 min
Rinderfilet à la Esterhazy
50 Min