Kompatibilní verze
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Paradeiser, halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (volitelně)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Krabben-Roulade im Pumpernickel-Mantel mit Schmand-Gurken-Ragout
5h 50min
Gurkenmousse zu gebeiztem Lachs
4h
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3u. 30min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 godz. 35 min
Gorgonzolamousse mit Balsamicozwetschken
1h 10 min
Steirische Fischsulz
7h
Thunfischpâté
4 Std. 20 Min
Rote-Bete-Sülzchen mit Schmandsauce
6h 15min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1u. 50min
Kürbismelange mit Kürbiskernöl (vegan)
30 min
Traunseer Räucherfischmus
3u. 30min
Kürbiskernparfait
5h 45 min.