
Kompatibilní verze
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Paradeiser halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (volitelně)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 237 kcal / 991 kJ
- Protein
- 3 g
- Tuk
- 21 g
- Sacharidy
- 8 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Basilikumeis mit Erdbeercarpaccio und süßem Pesto
7hod. 50min
Schafskäseterrine mit Kürbiskernpesto
1hod. 20min
Rehmedaillons mit Kürbis-Crumble
1hod. 30min
Entenbrust mit Rotwein-Pflaumensauce und Sellerie-Karfiolcreme
1hod. 30min
Kaviar-Frischkäsecreme mit Kresse-Radieschensalat
25min
Salsa Verde
10min
Räucherforellenmousse mit Gurke
2hod. 40min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1hod. 20min
Rote-Bete-Meerrettich-Terrine mit Feldsalat
1hod.
Rote-Bete-Carpaccio
2hod. 45min
Barolo-Birne mit Honig-Parfait
10hod.