Kompatibilní verze
Weißes Paradeismousse mit Rucola und Paradeisflakes
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g Paradeiser, halbiert
- 10 g Gin
- 30 g weißer Balsamico-Essig
- 2 ¼ - 2 ¾ TL Salz
- 1 TL Honig
- 1 EL Zitronensaft, frisch gepresst
- ½ TL Pfeffer, gemahlen
- 2 Prisen Zucker
- ½ TL Knoblauch, granuliert
- 1 TL Rosmarin, getrocknet
- 1 TL Thymian, getrocknet
- 1 TL Basilikum, getrocknet
- 1 ½ TL Agar-Agar
- 200 g Schlagobers, 36% Fett
- 40 g Olivenöl und etwas mehr für die Paradeisflakes
- 1 Prise Pfeffer, gemahlen
- 1 TL Sherry (volitelně)
- 100 g Rucola
- Cherrytomaten, zum Garnieren (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 991 kJ / 237 kcal
- Protein
- 3 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 21 g
- Vláknina
- 2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Cappuccino von Waldpilzen mit Serrano-Chips
25 min
Kürbiskernparfait
5 Std. 45 Min
Gazpacho | Petersilie | Burrata
1h 50 min
Chilimousse auf Nashi-Birnen-Carpaccio
4 Std. 35 Min
Schalottenconfit mit Portwein
1 Std. 10 Min
Zwiebelrelish
1 Std.
Rindswangerl | Sellerie | Zwiebel
3 Std. 30 Min
Rote-Bete-Carpaccio
2 godz. 45 min
Steinpilzcappuccino mit Speck
50min
Limoncello-Tartelettes
3 Std. 15 Min
Roastbeef in Salz-Thymian-Senf-Kruste
1 Std. 20 Min
Himbeersüppchen mit Sauerrahmeis
5h 40min