Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
-
240
g de arroz integral
nebo 240 g de arroz de grano redondo - 100 g de dátiles sin hueso
- 140 g de manzana con piel (sin semillas, en cuartos)
- 60 g de aceite de oliva (y un poco más para engrasar el molde)
- 1 ½ cucharaditas de levadura química en polvo
- 1 cucharadita de bicarbonato
- 1 cucharada de psyllium
- ½ cucharadita de sal
- 80 g de nueces peladas
- 4 huevos
- 100 g de agua
- Nutriční hodnoty
- na 1 rebanada
- Kalorie
- 723 kJ / 172 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Sacharidy
- 22.1 g
- Tuk
- 8.4 g
- Nasycený tuk
- 1.2 g
- Vláknina
- 2.2 g
- Sodík
- 201.8 mg
Alternativní recepty
Pan de sarraceno, almendras y semillas (sin gluten)
3 Std.
Pan de maíz para palomitas (sin gluten)
2h
Pastel de batata (sin gluten y sin lactosa)
6h 15min
Cookies de cacahuete y plátano (sin gluten)
1h 45 min
Pan de mijo, arroz y sarraceno (sin gluten)
8h
Minicakes de yogur (sin gluten)
40 min
Minimuffins de sarraceno y miel (sin gluten)
1 Std. 15 Min
Pastas de almendra sin gluten
1 Std.
Bizcocho de calabaza sin gluten
2u. 20min
Tarta de zanahoria sin gluten (carrot cake)
2h
Pan de huevo (sin gluten)
1u. 40min
Carrot cake de almendra sin gluten
2u. 30min