Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de agua
- 430 g de azúcar
- 1 palo de canela
- 1 clavo
- 1 vaina de vainilla (abierta por la mitad)
-
200
g de membrillos (pelados, descorazonados y en trozos)
nebo 200 g de manzanas (peladas, descorazonadas y en trozos) - 200 g de higos secos
- 200 g de dátiles sin hueso
- 200 g de ciruelas pasas sin hueso
- 200 g de orejones de melocotón en trozos
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1449 kJ / 347 kcal
- Protein
- 2.2 g
- Sacharidy
- 83.4 g
- Tuk
- 0.5 g
- Vláknina
- 9.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Peras en almíbar
1h 40min
Sopa de tomate
1 godz.
Peras al vino tinto
3 godz. 20 min
Pan de higos
72h 5min
Compota a la antigua
2h 30min
Charlota de mandarinas
6h 30min
Membrillo con agaragar
2h 35min
Dulce de membrillo casero
7h
Peras al vino dulce con sabayón
30 min
Sopa de ciruelas y helado de vainilla
12 Std. 40 Min
Compota de manzanas y peras
20 min
Mermelada agridulce de tomate
30 min