Zařízení & příslušenství
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
1 g
Kalorie
427 kJ /
102 kcal
Tuk
6.6 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ALTERNATIVE SIDES
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Apple and Kiwi Compôte
5 Min
Sautéed Leeks (170-200 g)
20 Min
Mint Courgettes
30 Min
Sautéed vegetables
15 Min
Carrot Mash
1 Std.
Spinach and Cheese Soufflés
35 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Duck with Blackberry Sauce and Celeriac Mash
40 Min
Sweet Potato Mash with Sage and Hazelnuts
30 Min
Scallops with Parsnip Purée and Pancetta Crumbs
30 Min
Creamy Courgette Soup
25 Min
Carrot, Orange and Ginger Soup
25 Min