Carrot and Roasted Red Pepper Purée

Carrot and Roasted Red Pepper Purée

4.6 8 hodnocení
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions

Suroviny

  • carrots cut in pieces (2-3 cm)
    450 g
  • water
    700 g
  • roasted red peppers, preserved (drained)
    4
  • unsalted butter diced
    30 g
  • mace
    ¼ tsp
  • fine sea salt
    1 tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 1 g
Kalorie 427 kJ / 102 kcal
Tuk 6.6 g
Sacharidy 9.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...