Zařízení & příslušenství
Carrot and Roasted Red Pepper Purée
Příprava 5min.
Celkový 25min.
4 portions
Suroviny
-
carrots cut in pieces (2-3 cm)450 g
-
water700 g
-
roasted red peppers, preserved (drained)4
-
unsalted butter diced30 g
-
mace¼ tsp
-
fine sea salt1 tsp
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
1 g
Kalorie
427 kJ /
102 kcal
Tuk
6.6 g
Sacharidy
9.7 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
ALTERNATIVE SIDES
11 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Parsnip and Apple Purée
20min.
Trio of Sweet Root Vegetable Purée
20min.
Sweet Potato, Cauliflower and Cumin Purée
30min.
Herb Crusted Lamb with Pea Purée and Asparagus
50min.
Carrot Purée - from 6 months
20min.
Duck, Apricot and Pine Nut Pastilla
50min.
Hollandaise Sauce
15min.
Asparagus, Parmesan Rice and Lemon Sabayon Sauce
1hod.
Green Goodness Soup
10min.
Carrot Mash
1hod.
Broccoli and potatoes with blue cheese sauce
45min.
American Style Blue Cheese Dressing
5min.