
Zařízení & příslušenství
Spinach, Orange and Carrot Soup
Příprava 10min
Celkový 25min
4 portions
Suroviny
-
orange thin peelings of skin and flesh, segmented, pith removed, deseeded1
-
red split lentils rinsed25 g
-
onions quartered40 g
-
carrots cut in pieces (2 cm)150 g
-
unsalted butter diced50 g
-
liquid chicken stock700 g
-
orange juice50 g
-
ground nutmeg¼ tsp
-
fine sea salt to taste½ - 1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
fresh spinach250 g
-
single cream for drizzling
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
178 kcal /
744 kJ
Protein
4.5 g
Tuk
12 g
Sacharidy
13 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

Everything Easter
11 recept
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko