Zařízení & příslušenství
透抽油飯
Příprava 20min.
Celkový 2hod. 5min.
6 人份
Suroviny
-
圓糯米 洗淨、瀝乾300 克
-
蝦米10 克
-
米酒30 克
-
黑麻油10 克
-
油30 克
-
薑 切片10 克
-
乾香菇 泡軟、切絲10 克
-
透抽150 克
-
醬油20 克
-
糖½ 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
水500 克
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
9 g
Kalorie
1127 kJ /
269 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
1 g
Sacharidy
41 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
開運吉祥年菜
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan