Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 5 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate
- 1 spicchio di aglio, senza anima
- 100 g di cipolla dorata in quarti
- 1 peperoncino piccante fresco
- 30 g di gambo di sedano a pezzi
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1000 g di cozze fresche pulite
- 200 g di scampi
- 200 g di seppie, pulite e ad anelli
- 300 g di polpo fresco a pezzi (3-4 cm circa)
- 200 g di pomodori pelati
- 100 g di vino bianco secco
- 300 g di filetti di coda di rospo, senza pelle e senza lische
- 200 g di scorfano in filetti
- 1 cucchiaino di sale
- 100 g di acqua
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 10 - 12 fette di pane casereccio tostato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2673 kJ / 639 kcal
- Protein
- 79.8 g
- Sacharidy
- 16.3 g
- Tuk
- 28.8 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Antipasto di funghi e capesante
35 Min
Capesante al pepe rosa con purè verde
50 menit
Pepata di cozze
55 Min
Zuppa di funghi e pescatrice
45 Min
Pesce bianco e cozze in salsa piccante e harissa
1h 10 min
Zuppa di aragosta
1j
Gamberoni zafferano e arancia
30 min
Zuppa del pescatore
50 menit
Capesante ai funghi porcini
1j 20 menit
Zuppa di vongole e mazzancolle
1j
Zuppa di pesce tradizionale
1j 30 menit
Risotto al nero di seppia
35 Min