Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 300 g di mazzancolle (16 circa) intere
- 1000 g di acqua
- 1 - 2 foglie di alloro secche
- 1 rametto di maggiorana fresca, le foglioline lavate e asciugate
- 2 pizzico di sale + q.b.
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 1 ananas fresco (1000 g circa)
- 50 g di olio extravergine di oliva
- 1 spicchio di aglio senza l'anima
- 50 g di cipolle in quarti
- 320 g di riso Carnaroli (cottura 18 min.)
- 50 g di vino bianco secco
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2343 kJ / 560 kcal
- Protein
- 18.8 g
- Sacharidy
- 73.5 g
- Tuk
- 22.2 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Risotto gamberetti, asparagi e yogurt
30 min
Risotto radicchio e gamberi
1 Std. 20 Min
Risotto autunnale
50 min
Risotto agli asparagi e vongole
1 Std. 15 Min
Risotto zucchine e gamberi
1 Std. 15 Min
Risotto funghi e mirtilli
35 min
Risotto lardo e crescenza al miele
35 min
Risotto con gamberi e fiori di zucca al profumo di tartufo
50 min
Risotto con salsiccia e uva
40 min
Risotto gamberoni e pompelmo rosa
40 min
Risotto al nero di calamari
40 min
Risotto zafferano e pioppini
40 min