Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
nebo 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) - 1 mazzetto di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo (volitelně)
- 160 g di carciofi, puliti dalla barba interna e in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 745 kJ / 178 kcal
- Protein
- 10 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Tuk
- 15 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Carciofi romani gratinati
45 min
Flan di cavolfiore
45 min
Sformatini di zucchine e Parmigiano Reggiano
45 min
Tortini di zucca
1 Std. 20 Min
Polpette di melanzane
45 min
Ravioli ai carciofi
1h 30min
Mini soufflé al broccolo romanesco con fonduta al caprino
1 Std. 20 Min
Mini fishcakes di baccalà e piselli
1 Std. 15 Min
Millefoglie di patate, fagiolini con pesto di basilico e mandorle
1h 40min
Sformatini di carciofi con salsa allo zafferano
1h
Flan al cavolo viola
55min
Tortino di zucchine con pesto di basilico e limone
1 Std. 20 Min