
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 40 g di olio extravergine di oliva + q.b.
-
30
g di Parmigiano Reggiano a pezzi (3 cm)
nebo 30 g di pecorino a pezzi (3 cm) - 1 mazzetto di prezzemolo fresco le foglioline lavate ed asciugate
- 1 mazzetto di menta fresca le foglioline lavate ed asciugate
- 1 spicchio di aglio piccolo (volitelně)
- 160 g di carciofi puliti dalla barba interna e in quarti
- 6 uova
- 2 pizzichi di sale
- 400 g di acqua
- Nutriční hodnoty
- na 6 porzioni
- Kalorie
- 178 kcal / 745 kJ
- Protein
- 10 g
- Tuk
- 15 g
- Sacharidy
- 0.7 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tortino di zucchine con cuore filante di Gorgonzola
1hod. 20min
Moscardini al limone
30min
Pasta al vino
5min
Tortino di patate dal cuore morbido
1hod. 20min
Mousse di baccalà
45min
Polpette di alici
55min
Sformatini di verza e mortadella
1hod. 30min
Soufflè ai cardi al vapore
1hod. 20min
Flan di funghi porcini
1hod.
Sformatini ai carciofi
1hod.
Sformato di cardi
1hod.
Quiche salata ai carciofi
1hod. 20min