Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 200 g di farina di kamut
- 200 g di burro
- 50 g di acqua fredda
- 1 pizzico di sale
- 100 g di mozzarella a pezzi
- 100 g di passata di pomodoro
- 100 g di prosciutto cotto a fette
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 368 kJ / 88 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Sacharidy
- 4.6 g
- Tuk
- 6.9 g
- Vláknina
- 0.3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Polpette di salmone e Gruviera con insalata
1 Std. 20 Min
Cannelloni di maiale in sugo di verdure
1hod. 5min
Lasagna da calcio
2 godz. 30 min
Rombi di polenta fritta con salsa dip al pomodoro
1 godz. 15 min
Danish salate
1h 45min
Sformato di pane con porri e crema al Parmigiano reggiano filante
50min
Girelle al gorgonzola e mortadella
8 Std.
Girelle di mozzarella (di Luca Montersino)
3h 45min
Rose di salamino con sfoglia aromatizzata
1 godz.
Torta di patate borgotarese
2 godz.
Torta di riso salata
2 godz. 10 min
Pane al lardo e timo
4h 50min