Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de lomo de salmón fresco sin espinas (2 piezas de 500 g previamente congeladas y descongeladas)
- 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 12 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 6 bayas de enebro
- 10 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de remolacha fresca pelada, en trozos
- 150 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 2 cucharadas de ginebra
- 1 limón en rodajas (para servir)
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida (para servir)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 845 kJ / 202 kcal
- Protein
- 16.83 g
- Sacharidy
- 13.51 g
- Tuk
- 8.79 g
- Vláknina
- 0.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bacalao confitado con pimientos rojos y emulsión de pilpil
1 Std. 10 Min
Ajoblanco
5 Min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48h
Paté a la pimienta verde con gelatina de manzanilla
5 Std.
Ensalada de algas y setas
40 min
Tarros con verduras de verano
8 Std. 35 Min
Tiradito de lubina
15 min
Paté de higaditos y manzana al oporto
15h 15min
Paté de berenjena (Baba ganush) - Líbano
2h 10min
Tacos de bacalao a la provenzal con salsa tártara
30 min
Ceviche de corvina
2h 40min
Paté de higaditos de pollo
4h 15min