
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1000 g de lomo de salmón fresco sin espinas (2 piezas de 500 g previamente congeladas y descongeladas)
- 8 tiras de piel de naranja (solo la parte naranja)
- 12 tiras de piel de limón (solo la parte amarilla)
- 6 bayas de enebro
- 10 ramitas de eneldo fresco
- 150 g de remolacha fresca pelada, en trozos
- 150 g de azúcar moreno
- 200 g de sal gorda
- 2 cucharadas de ginebra
- 1 limón en rodajas (para servir)
- 4 pellizcos de pimienta negra recién molida (para servir)
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 202 kcal / 845 kJ
- Protein
- 16.83 g
- Tuk
- 8.79 g
- Sacharidy
- 13.51 g
- Vláknina
- 0.36 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tartar de atún, pepino y mayonesa de wasabi
30min
Carabineros a la sal
20min
Dip de edamame con crudités
30min
Ceviche de lubina y langostinos con maíz y batata
1hod.
Terrina de cerdo especiada con frutos secos
72hod.
Salmón marinado al vodka con salsa de mostaza y eneldo
48hod.
Chutney de manzana
20min
Salmón marinado al jengibre con salsa de cítricos y wasabi
48hod.
Steak tartare
30min
Tiradito de lubina
15min
Tirabeques crujientes y picantes
15min
Pesto de rúcula y avellanas
5min