Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 porri a pezzi
- 50 g di prosciutto crudo a fette sottili
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 2 patate, pelate e a dadini piccoli (1 cm) (volitelně)
- 120 g di riso per minestre tipo Ribe (cottura 15 min.)
-
1000
g di brodo vegetale caldo
nebo 1000 g di acqua calda + 2 cucchiaini di dado per brodo vegetale fatto in casa - 1 pizzico di sale
- 2 - 3 cucchiai di Parmigiano Reggiano grattugiato, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1033 kJ / 476 kcal
- Protein
- 15.7 g
- Sacharidy
- 39.6 g
- Tuk
- 29.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Vellutata di porri e patate con speck croccante
40 Min
Zuppa di baita
45min
Vellutata di porri
40 Min
Risi e bisi
40 Min
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35min
Minestra di porri e farro con pesto alle noci
50min
Polenta ai porri
1 Std. 5 Min
Zuppa di cipolle al Parmigiano Reggiano
50min
Minestra di semolino
30min
Minestra di riso integrale con verdure e Parmigiano
1h 10min
Risotto bianco con porri e mela
30min
Risotto ai porri e burrata
35min