Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 15 g de miel
-
manteca de cerdo para untar la masa
nebo mantequilla clarificada (ghee) a temperatura ambiente
Relleno
-
380
g de leche
nebo 380 g de agua - 180 g de sémola de trigo (semolina)
- 1 pellizco de sal
- 2 yemas de huevo
- 500 g de requesón
- 180 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado (8 g)
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- ½ cucharadita de canela molida
- 15 g de agua de azahar
- 100 g de naranja confitada cortada en dados de 5 mm
Formado y terminación
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 7.11 g
- Sacharidy
- 37.59 g
- Tuk
- 6.12 g
- Vláknina
- 1.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bombones de gianduja
1h
Pasta de almendra
5min
Carbayones
1h 25 min
Masa sablé
10min
Tarta de Linz (Linzertorte)
1h
Aperitivo de Piamonte
25 min
Pochas guisadas con pato
1h 10 min
Pandoro veronés hojaldrado
12h
Masa sablé con almendras (sin huevo)
45 min
Pastel vasco (Gateau basque)
3h 10min
Bollos de mantequilla de Bilbao
5h
Intxaur-saltsa (crema de nueces)
15min