Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 15 g de miel
-
manteca de cerdo para untar la masa
nebo mantequilla clarificada (ghee) a temperatura ambiente
Relleno
-
380
g de leche
nebo 380 g de agua - 180 g de sémola de trigo (semolina)
- 1 pellizco de sal
- 2 yemas de huevo
- 500 g de requesón
- 180 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado (8 g)
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- ½ cucharadita de canela molida
- 15 g de agua de azahar
- 100 g de naranja confitada cortada en dados de 5 mm
Formado y terminación
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 978 kJ / 234 kcal
- Protein
- 7.11 g
- Sacharidy
- 37.59 g
- Tuk
- 6.12 g
- Vláknina
- 1.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Baguette
3h 45min
Ensaimadas individuales
9 Std.
Pan bendito de San Blas (Murcia)
4 Std.
Cremadillos
3h 50min
Pan rústico
2h
Paris-Brest con muselina de praliné de almendra
2h
Almoixàvenas
1 Std. 30 Min
Tortas dulces y saladas
1 Std.
Tozzetti
1 Std. 30 Min
Panecillos bretzel
5h 30 min
Pan básico
3h 45min
Tejas de almendras
12h 40min