
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Masa
- 500 g de harina de fuerza
- ½ cucharadita de sal
- 200 g de agua
- 15 g de miel
-
manteca de cerdo a temperatura ambiente para untar la masa
nebo mantequilla clarificada (ghee) a temperatura ambiente -
manteca de cerdo para untar la masa
nebo mantequilla clarificada (ghee) a temperatura ambiente
Relleno
-
380
g de leche
nebo 380 g de agua - 180 g de sémola de trigo (semolina)
- 1 pellizco de sal
- 2 yemas de huevo
- 500 g de requesón
- 180 g de azúcar
- 1 sobre de azúcar vainillado (8 g)
- 1 cucharada de piel de limón rallada
- ½ cucharadita de canela molida
- 15 g de agua de azahar
- 100 g de naranja confitada cortada en dados de 5 mm
Formado y terminación
- 1 cucharada de azúcar glas (para espolvorear)
- Nutriční hodnoty
- na 1 unidad
- Kalorie
- 234 kcal / 978 kJ
- Protein
- 7.11 g
- Tuk
- 6.12 g
- Sacharidy
- 37.59 g
- Vláknina
- 1.31 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Piononos (Andalucía)
13hod. 20min
Tarta de requesón y fresas
6hod. 20min
Rollos de brioche caramelizados (sin gluten)
2hod. 15min
Crema de vainilla con pera al azafrán
2hod. 30min
Flan de París con merengue
10hod.
Yemas
4hod. 20min
Postre chajá
11hod. 15min
Pastel crujiente de manzana
1hod. 15min
Flan de dulce de leche
6hod. 10min
Baumkuchen con cobertura de chocolate
3hod.
Pudin de pan
3hod.
Flan de nata y vainilla
5hod. 50min