
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 g rote Zwiebeln davon 50 g halbiert und 400 g in feinen Ringen (3 mm)
- 30 g Butter
- 30 g Mehl
-
1
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe
nebo 1 Würfel Gemüsebrühe (für 0,5 l) - 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- 120 g Rotwein
- 50 g Apfelsaft
- ¾ TL Salz
- 40 g brauner Zucker
- 800 g Wasser
- 20 g roter Portwein
- 50 g Balsamico, dunkel
- Öl zum Braten
- 1 Roggenbrötchen in Würfeln (2 cm)
- 1 ½ TL BBQ-Gewürzmischung
- Nutriční hodnoty
- na 4 Portionen
- Kalorie
- 1140 kcal / 4779 kJ
- Protein
- 15 g
- Tuk
- 48 g
- Sacharidy
- 133 g
- Vláknina
- 11.4 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Südafrikanisches Bohnen-Chutney
7hod.
Rotkohlcremesuppe
40min
Zwiebelsuppe
1hod.
Porreecremesuppe mit Dill und Schafskäse
30min
Zwiebelsuppe
45min
Apfel-Zwiebel-Suppe
50min
Senfsüppchen
30min
Blumenkohlsuppe mit Stilton
30min
Knoblauchsuppe
30min
Sauerkrautsuppe mit Knoblauchsahne
40min
Brokkoli-Gorgonzola-Suppe
40min
Curry-Kartoffel-Suppe
35min