Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Kalbsfilet
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Salbei, Blätter abgezupft
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Kürbiskernöl nach Geschmack
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 800 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Rauten (1 cm)
- 100 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Bohnen-Möhren-Eintopf mit Fleischklößchen
45 λεπτ.
Speck-Keulen mit Rahmsauerkraut
1h 30min
Kohlsuppe mit Geflügelbällchen
2 Std. 30 Min
Königsberger Klopse - mal anders
1sa
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40min
Bohneneintopf mit Fleischklößchen
40min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Rote-Bete-Eintopf
1h 30min
Hühnerfrikassee
1sa 20 dk
Königsberger Eintopf
45 λεπτ.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 dk
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min