Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Kalbsfilet
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Salbei, Blätter abgezupft
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Kürbiskernöl nach Geschmack
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 800 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Rauten (1 cm)
- 100 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Grüne Bohnensuppe mit Mettwürstchen
30min
Buttermilch-Lachs-Suppe
45min
Rote-Bete-Eintopf
1 godz. 30 min
Feine Königsberger Klopse
1 godz.
Bohneneintopf
1 godz.
Hähnchen-Ragout
45min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Gefüllte Ente
3ωρ. 15 λεπτ.
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50min
Kasseler-Gemüse-Eintopf
40min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.