Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 500 g Kalbsfilet
- Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- 2 Zweige Rosmarin
- 1 Zweig Salbei, Blätter abgezupft
- 1 Lorbeerblatt, getrocknet
- Kürbiskernöl nach Geschmack
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 20 g Olivenöl
- 50 g Speckwürfel
- 800 g Kartoffeln, in Würfeln (3 cm)
- 800 g Wasser
-
1 ½
geh. TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo 1 ½ Würfel Gemüsebrühe (für je 0,5 l) - 350 g breite, grüne Bohnen, frisch, in Rauten (1 cm)
- 100 g Crème fraîche
- ½ Bund Schnittlauch, in Röllchen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 1337 kJ / 319 kcal
- Protein
- 24 g
- Sacharidy
- 25 g
- Tuk
- 13 g
- Vláknina
- 3.9 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Rosenkohleintopf mit Kasseler
50 min
Linseneintopf mit Kasseler und Ananas
1 godz.
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Königsberger Eintopf
45 Min
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1 Std. 30 Min
Hähnchen-Eintopf mit Spinat
1 godz.
Senfgulasch mit Porree
2 Std.
Sauerkrauteintopf mit Pastinake
45 Min
Wirsingsuppe mit Rinderklößchen
1 godz.
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h
Graupeneintopf mit Tafelspitz
1 godz.
Bouneschlupp (Saarland)
40 min