Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice

Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice

4.5 99 hodnocení
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 5min.
4 portions

Suroviny

  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2-3 mm)
    15 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh red chilli (volitelně) deseeded
    ½ - 1
  • duck breasts, skin on
    700 g
    700 g chicken breasts, skin on
  • Chinese five spice powder shop-bought or homemade (see tip), to taste
    2 - 3 Tbsp
  • salt
    2 pinches
  • water
    1200 g
  • vegetable stock paste, homemade
    2 tsp
    2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each)
  • soy sauce
    40 g
  • white long grain rice
    200 g
  • pak choi cut in pieces
    200 g
    200 g Chinese cabbage, cut in pieces
  • broccoli florets cut in pieces (2 cm)
    100 g
  • toasted sesame oil
    2 tsp
  • button mushrooms sliced
    250 g
  • soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
    40 g
  • honey (approx. 3-4 Tbsp)
    80 g

Obtížnost

obtížné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 42 g
Kalorie 2512 kJ / 600 kcal
Tuk 20 g
Vláknina 6.5 g
Sacharidy 60 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...