Kompatibilní verze
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (volitelně)
-
700
g duck breasts, skin on
nebo 700 g chicken breasts,skin on - 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 40 g soy sauce
- 200 g white long grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces
nebo 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 2 tsp toasted sesame oil
- 250 g button mushrooms, sliced
- 40 g soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
- 80 g honey (approx. 3-4 Tbsp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Duck Breasts with Orange Ginger Sauce, Mashed Potatoes and Green Beans
1 Std. 10 Min
Salmon Fillets with Salsa Verde
30 Min
Teriyaki Salmon Burgers
45 Min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20 Min
Prawn Saganaki
35 Min
Sous-vide Rare Beef Steak with Béarnaise Sauce
2 Std. 20 Min
Almond Crusted Salmon with Asparagus Tagliatelle
35 Min
Salmon with Aromatics at 50°C
1 Std. 40 Min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55 Min
Sous-vide Chicken Ballotine with Red Pepper Sauce
2h 10min
Honey and Soy Cod with Rice and Vegetables
55 Min
Venetian Duck Ragù - Ragù veneziano con anatra
1 Std. 40 Min