Kompatibilní verze
Five-spice Duck with Mushrooms, Asian Vegetables and Rice
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 15 g fresh root ginger, peeled, cut in round slices (2-3 mm)
- 2 garlic cloves
- ½ - 1 fresh red chilli, deseeded (volitelně)
-
700
g duck breasts, skin on
nebo 700 g chicken breasts,skin on - 2 - 3 Tbsp Chinese five spice powder, shop-bought or homemade (see tip), to taste
- 2 pinches salt
- 1200 g water
-
2
tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 2 vegetable stock cubes (for 0.5 l each) - 40 g soy sauce
- 200 g white long grain rice
-
200
g pak choi, cut in pieces
nebo 200 g Chinese cabbage, cut in pieces - 100 g broccoli florets, cut in pieces (2 cm)
- 2 tsp toasted sesame oil
- 250 g button mushrooms, sliced
- 40 g soy sauce (approx. 2-3 Tbsp)
- 80 g honey (approx. 3-4 Tbsp)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2512 kJ / 600 kcal
- Protein
- 42 g
- Sacharidy
- 60 g
- Tuk
- 20 g
- Vláknina
- 6.5 g
Alternativní recepty
Salmon with Ginger Sauce and Spiced Cashews
30 Min
Bulgogi (Pan-fried Marinated Beef)
1h 20min
Miso Cod with Broccoli Rice
25 min
Chinese Pork with Vegetables
1h 20min
Korean Fried Chicken
3 godz. 10 min
Slow-Cooked Pork Belly with Noodles and Chilli Sesame Sauce
4h 25min
Moroccan Lamb with Chopped Salad
13h 15min
Prawn and Spring Greens Mini Tacos
45 Min
Lamb Tagine with Apricots and Honey
1hod. 50min
Sticky Apple Pork Ribs
2u. 30min
Steak au Poivre
20 min
Beef Wellington with Mashed Potatoes, Steamed Carrots and Madeira Sauce
2 godz. 40 min