Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 16 code di mazzancolle, pulite ed eviscerate
- 400 g di cuori di carciofo puliti, a fettine
- 1 pezzo di radice fresca di zenzero (2-3 cm)
- 750 g di acqua
- 5 g di sale rosa
- 200 g di riso basmati integrale (tempo di cottura 10 minuti)
Citronette
- 1 limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto fresco
- 60 g di olio extravergine di oliva
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1728 kJ / 413 kcal
- Protein
- 22.6 g
- Sacharidy
- 44.1 g
- Tuk
- 17.5 g
- Vláknina
- 7.4 g
Alternativní recepty
Risotto gamberi e carciofi
30min
Insalata di riso verde ai gamberi
1 godz. 50 min
Insalata tiepida di quinoa, salmone e fagioli neri
35min
Riso integrale al tonno e carciofi
40min
Riso basmati integrale con sgombro, pomodorini secchi e pistacchi
45min
Riso basmati con tofu e asparagi verdi
40min
Zuppa bianca di frutti di mare al rafano e funghi
1 Std. 30 Min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Insalata di riso rosso
1h
Insalata riso venere, salmone e fragole
1 Std. 30 Min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1sa 10 dk
Riso Venere con capesante
45min