Kompatibilní verze
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette con prugne
- 5 prugne secche denocciolate
- ½ spicchio di aglio senza anima
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 15 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- 30 g di pangrattato
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 392.9 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Pollo alle mandorle
45 Min
Filetto di maiale ripieno di datteri con salsa allo scalogno
35 Min
Filet mignon alle mele e Roquefort
25 min
Crema fredda di albicocche e caprino con prosciutto croccante
1j 20 menit
Chicche di carote all'erba cipollina
1j 20 menit
Pulled Pork con panini al vapore
3sa
Strüdel uva e salsiccia
2j
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1j
Polpettone di pollo e zucca farcito
1j 30 menit
Risotto alla zucca e balsamico
30 min
Risotto arancia, robiola e rosmarino
30 min
Gnocchi alla romana zucca e Gorgonzola
1 Std. 40 Min