Kompatibilní verze
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette con prugne
- 5 prugne secche denocciolate
- ½ spicchio di aglio senza anima
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 15 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- 30 g di pangrattato
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 392.9 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Pollo alle mandorle
45 min
Plumcake salato di pollo, pomodori secchi e peperoni
45 min
Risotto alle mele verdi e crema di pecorino
35min
Polpette in foglia di limone con salsa al limone
50min
Filetto di manzo con rucola e pomodorini confit
1h 50min
Salsa alla birra e mele
35min
Polpettine di pollo alla frutta secca
35min
Soufflé alla salsiccia e zucca
1h 30 min
Cestini al prosciutto, Emmental e pomodori secchi
40min
Profiteroles mediterranei
1h 25min
Vellutata di salmone in crosta
1h 50min
Crumble alle pere e crema di ricotta
1u.