Kompatibilní verze
Polpette con prugne e salsa al Parmigiano reggiano
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Polpette con prugne
- 5 prugne secche denocciolate
- ½ spicchio di aglio senza anima
- 500 g di carne trita di maiale
- 1 uovo
- 15 g di brandy
- 1 cucchiaino di sale
- 2 pizzichi di pepe rosa macinato
- 30 g di pangrattato
- olio extravergine di oliva q.b.
Salsa al Parmigiano reggiano
- 50 g di Parmigiano reggiano a pezzi (2 cm)
- 100 g di panna (min. 30% di grassi)
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 pezzo
- Kalorie
- 392.9 kJ / 93.8 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 2.7 g
- Tuk
- 5.9 g
- Vláknina
- 0.2 g
Alternativní recepty
Polpettine di pollo e granella di nocciole
30 min
Pollo alle mandorle
45 min
Sformatini di piselli e carote con cuore filante
1h 10 min
Bocconcini di maiale yogurt e frutta secca
1 Std. 20 Min
Crostata salata con pere, Brie e prosciutto
1h 30min
Mini cheesecake salate al basilico
3 Std. 30 Min
Crocchette di ricotta e menta con salsa allo yogurt
1 Std.
Bicchierini capresi
30 min
Polpette alla birra
1 Std.
Crema al Parmigiano Reggiano
10 Min
Cheesecake alle arachidi salate
3 Std. 30 Min
Sformati di piselli con salsa al formaggio
50 min