Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1200 g di acqua
- 1 ½ cucchiaino di sale
- 350 g di riso Parboiled
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (2 cm)
- 300 g di zucchine a cubetti (2 cm)
- 500 g di gamberi crudi sgusciati ed eviscerati
Pesto verde
- 10 g di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 50 g di basilico fresco, le foglie lavate ed asciugate
- 40 g di menta fresca, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di mandorle a lamelle
- 2 spicchi di aglio
- 150 g di olio extravergine di oliva
- 1 cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
Terminare la preparazione
- 150 g di olive verdi denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 3594 kJ / 859 kcal
- Protein
- 27.4 g
- Sacharidy
- 77.9 g
- Tuk
- 48.6 g
- Vláknina
- 5.7 g
Alternativní recepty
Misto di cereali con zucchine alla menta e tonno
35min
Insalata di pasta con salmone e verdure (6 porzioni)
40min
Insalata di riso alle erbe, fave e calamari
Žádné hodnocení
Insalata di mare con orzo perlato
1 godz. 35 min
Farro alla nizzarda
40min
Tris di riso, pesce e verdure
35min
Insalata di orzo con pesto e gamberetti
30min
Riso Venere al profumo di mare
1h
Insalata di riso nero
1h
Orzo e pesce in insalata
1 Std. 15 Min
Insalata di riso con zucchine e menta
30min
Farro con seppie e verdure
35min