Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 zucchine tonde
- 1100 g di acqua
- 60 g di cipolla
- 20 g di burro
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 4 cucchiai di panna acida (30% di grassi)
- fior di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1245 kJ / 300 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane ripiene light
1h
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55min
Zucchine ripiene
1h 10min
Zucchine alla menta
30min
Insalata fresca di zucchine
50min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Cipolle ripiene al prosciutto
1h
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Millefoglie di mozzarella con pesto di sedano
30min
Fiori di zucca ripieni
1h
Finocchi ripieni
1h
Bresaola con spinaci e bietoline
40min