Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 4 zucchine tonde
- 1100 g di acqua
- 60 g di cipolla
- 20 g di burro
- 50 g di pancetta di maiale a cubetti
- 50 g di Parmigiano reggiano grattugiato
- 1 pizzico di sale
- 1 pizzico di pepe nero macinato
- 4 uova
- 4 cucchiai di panna acida (30% di grassi)
- fior di sale, a piacere
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1245 kJ / 300 kcal
- Protein
- 17 g
- Sacharidy
- 4.5 g
- Tuk
- 24 g
- Vláknina
- 1.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Melanzane alla pizzaiola
1 godz. 10 min
Finocchi gratinati alla crescenza e taleggio
55 Min
Sformato di finocchi
1h
Cavolfiori, cipolla rossa e pistacchi
45 Min
Zucchine ripiene
1 godz. 10 min
Zucchine tonde ripiene con porri e uvetta
1h 30min
Finocchi alla valdostana
40min
Cavolfiori gratinati
50 Min
Asparagi alla parmigiana
50 Min
Zucchine ripiene alla marinara
1h 25min
Cavolini di Bruxelles gratinati
1h
Peperoni ripieni
1h 5min