Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en juliana
- 250 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 chicharros (aprox. 500 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1952 kJ / 467 kcal
- Protein
- 39.41 g
- Sacharidy
- 21.17 g
- Tuk
- 22.28 g
- Vláknina
- 5.06 g
Alternativní recepty
Merluza a la gallega
40min
Sopa de trucha del Órbigo
35min
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Bonito a la riojana
50min
Calamares en su tinta
1 godz. 5 min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Congrio con guisantes y mejillones
35min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25 Min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Marmitako
40min
Arroz negro de chipirones con verduras
1 Std. 20 Min