![Chicharros al horno con patatas y pimientos Chicharros al horno con patatas y pimientos](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/cda3fb21-af4c-4f30-beef-94b46c592390/Derivates/ed947b59-04d4-422d-90e7-423aa8c191ed.jpg)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en juliana
- 250 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 chicharros (aprox. 500 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1952 kJ / 467 kcal
- Protein
- 39.41 g
- Sacharidy
- 21.17 g
- Tuk
- 22.28 g
- Vláknina
- 5.06 g
Alternativní recepty
Rodaballo asado al orio con risotto de espárragos
55 min
Vinagreta de pimientos
5 Min
Congrio y patatas al vapor con tomate rústico
45 min
Besugo a la espalda
25 Min
Besugo con patatas panadera
1 godz.
Patatas guisadas con congrio y almejas
25 Min
Congrio con guisantes y mejillones
35 min
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30 min
Bonito a la riojana
50 min
Rodaballo con patatas panadera
40 min
Bonito encebollado (Cantabria)
1 Std. 10 Min
Chipirones a la marinera
25 Min