Chicharros al horno con patatas y pimientos

Chicharros al horno con patatas y pimientos

4.5 39 hodnocení
Příprava 10min
Celkový 1hod. 5min
4 raciones

Suroviny

  • de aceite de oliva
    50 g
  • de cebolla en juliana
    250 g
  • de pimiento rojo en juliana
    250 g
  • de pimiento verde en juliana
    150 g
  • pastilla de caldo de pescado
    1
  • hojas de laurel secas
    1 - 2
  • de vino blanco
    100 g
  • de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
    500 g
  • de aceite de oliva
    1 - 2 cucharadas
  • chicharros (aprox. 500 g c/u)
    2
  • de sal
    1 - 2 pellizcos
  • de pimienta negra molida
    1 - 2 pellizcos

Nutriční hodnoty na 1 ración

Kalorie 467 kcal / 1952 kJ
Protein 39.41 g
Tuk 22.28 g
Sacharidy 21.17 g
Vláknina 5.06 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...