
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en juliana
- 250 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 chicharros (aprox. 500 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 467 kcal / 1952 kJ
- Protein
- 39.41 g
- Tuk
- 22.28 g
- Sacharidy
- 21.17 g
- Vláknina
- 5.06 g
Alternativní recepty
Palometa con salsa de tomate y pimientos
30min
Bonito con salsa de tomate, alcaparras y aceitunas
25min
Bonito a la riojana
50min
Salmón en piriñaca
35min
Bonito encebollado (Cantabria)
1hod. 10min
Chicharro con aceitunas y alcaparras
40min
Emperador en piperrada
30min
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30min
Chipirones rellenos
1hod. 10min
Merluza a la gallega
40min
Bacalao fresco con ajada
30min
Merluza al vapor de almejas
30min