Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g de aceite de oliva
- 250 g de cebolla en juliana
- 250 g de pimiento rojo en juliana
- 150 g de pimiento verde en juliana
- 1 pastilla de caldo de pescado
- 1 - 2 hojas de laurel secas
- 100 g de vino blanco
- 500 g de patatas (en rodajas de aprox. 2 mm)
- 1 - 2 cucharadas de aceite de oliva
- 2 chicharros (aprox. 500 g c/u)
- 1 - 2 pellizcos de sal
- 1 - 2 pellizcos de pimienta negra molida
- Nutriční hodnoty
- na 1 ración
- Kalorie
- 1952 kJ / 467 kcal
- Protein
- 39.41 g
- Sacharidy
- 21.17 g
- Tuk
- 22.28 g
- Vláknina
- 5.06 g
Alternativní recepty
Merluza en salsa verde con gambas y chirlas
30 Min
Lubina en papillote con crema de grelos
45min
Bonito encebollado (Cantabria)
1h 10min
Lubinas de ración en papillote para dos
30 Min
Bacalao al vapor con salsa vizcaína
45min
Judías verdes con bacalao y pimientos
50 Min
Brochetas de palometa adobada
1 Std. 25 Min
Besugo con patatas panadera
1h
Merluza a la gallega
40 λεπτ.
Rodaballo con arroz y pimientos del piquillo
45min
Bacalao fresco con ajada
30 Min
Bonito a la riojana
50 Min