Kompatibilní verze
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di rucola e pomodori secchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 50 g di rucola
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di pomodori secchi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta tipo penne rigate senza glutine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2372 kJ / 567 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 69.7 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Pesto di rucola e avocado
15 Min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50 min
Pesto di rucola
10min
Pasta fredda al pesto di peperoni, menta e mandorle
1 godz. 30 min
Pesto giallo noci e fiori di zucca
10min
Tortiglioni in salsa eoliana
40 min
Penne integrali con capperi e olive
30 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30 min
Pesto di pomodori secchi
10min
Nidi di spaghetti con crema di melanzane
30 min