Kompatibilní verze
Pasta al pesto di rucola e pomodori secchi (senza glutine)
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Pesto di rucola e pomodori secchi
- 60 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
- 50 g di rucola
- 20 g di mandorle pelate
- 1 spicchio di aglio
- 60 g di pomodori secchi
- 70 g di olio extravergine di oliva
- ½ cucchiaino di sale
Terminare la preparazione
- 320 g di pasta tipo penne rigate senza glutine
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 2372 kJ / 567 kcal
- Protein
- 13.7 g
- Sacharidy
- 69.7 g
- Tuk
- 25.9 g
- Vláknina
- 3.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Fusilli con pesto di rucola e bresaola
30min
Pesto di zucchine, pistacchi e basilico
10 min
Mezze maniche con pomodorini e pesto di rucola
20 Min
Maccheroni a fezze con pesto di melanzane
50min
Pesto di rucola
10 min
Pesto di ricotta e noci
10 min
Bigoli al pesto di zucchine, pomodorini e gamberi
30min
Tortiglioni in salsa eoliana
40min
Trofie pesto di pistacchi e arancia
20 Min
Pesto di pomodori secchi
10 min
Pesto rosso
15min
Orecchiette con crema di zucca e speck
35 min