Seppioline al vino bianco

Seppioline al vino bianco

4.0 53 hodnocení
Příprava 10min.
Celkový 25min.
4 porzioni

Suroviny

  • ½ spicchio di aglio
  • 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
  • 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
  • 30 g olio extravergine di oliva
  • 50 g di vino bianco
  • 800 g di seppioline fresche, pulite
  • ½ cucchiaino di sale
  • 1 pizzico di pepe bianco macinato

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 porzione

Protein 28.1 g
Kalorie 891 kJ / 213 kcal
Tuk 10.5 g
Vláknina 0.1 g
Sacharidy 1.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...