Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ½ spicchio di aglio
- 1 peperoncino rosso piccante (volitelně)
- 3 rametti di prezzemolo fresco, le foglioline lavate ed asciugate
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 50 g di vino bianco
- 800 g di seppioline fresche, pulite
- ½ cucchiaino di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 891 kJ / 213 kcal
- Protein
- 28.1 g
- Sacharidy
- 1.4 g
- Tuk
- 10.5 g
- Vláknina
- 0.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Calamari in umido
55 Min
Seppie e calamari in guazzetto di capperi e olive
40 Min
Calamari alla marchigiana
35 Min
Insalata di calamari al limone
35 Min
Insalata di polpo, sedano e prezzemolo
50 Min
Insalata di totano e piselli al lime
1 Std.
Anelli di totano in umido
30 Min
Seppie con i piselli
40 Min
Polpo con patate alla salentina
1 Std. 10 Min
Polpo agli agrumi
1 Std.
Moscardini al limone
30 Min
Gamberoni al Varoma con emulsione
30 Min