Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Lachsterrine mit gepfefferter Crème fraîche
1 godz. 20 min
Spinatkopita mit Gambas und Feta (Griechenland)
1 Std.
Spargel-Papaya-Cocktail
35 Min
Penne mit Makrelen, Cherry-Tomaten und Kräutern
35 Min
Äpfel mit Cidre-Sabayon
40min
Halva-Rollen mit Kaffee-Gewürz-Sabayon
35 Min
Garnele und Fisch in Paprika-Safran-Süppchen
1 Std.
Schwertfisch-Roulade sizilianisch
1 Std.
Lachs-Garnelen-Lasagne an Spinatrahm (Dänemark)
1 Std.
Champignons mit Chorizo gefüllt
35 Min
Ananas-Päckchen
1 Std.