Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Jakobsmuscheln mit schwarzem Reis und Safran-Sahnesauce
35min
Zucchini-Lachs-Röllchen mit Currydip
30min
Blätterteig-Pasteten (mediterran)
1 Std.
Pilz-Crostini
45min
Krebssuppe
45min
Riesengarnelen in Cognac
20 Min
Pintxo Donosti
5 Min
Kaninchen alla Liguria
10h
Champignons mit Hackfleisch
45min
Thunfischsauce mit Joghurt
5 Min
Thunfisch-Tapenade
5 Min
Fischsuppe
1h 40min