
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ Bund Koriander abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch in Röllchen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 157 kcal / 658 kJ
- Protein
- 6 g
- Tuk
- 11 g
- Sacharidy
- 9 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Gekühlte Joghurtsuppe mit Zitrone
1hod. 15min
Fischsuppe mit Gemüse
35min
Fischrouladen mit Gemüse-Bandnudeln
40min
Russische Blätterteigpastete mit Lachs (Kulebjak)
1hod. 30min
Forellen des Bischofs
35min
Gougères
40min
Rugelach mit Pistazienhalva
3hod. 20min
Hähnchen-Galantine mit Dill-Joghurt-Sauce
3hod. 25min
Lachsforelle mit Senf-Hollandaise und Ofenkartoffeln
45min
Fisch mit Porree-Käse-Haube, Reis, Fenchel und Zitronensauce
1hod.
Safran-Butter-Sauce zu Fisch
20min
Eclairs
2hod. 30min