Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- ¼ Bund Koriander, abgezupft (ca. 10 g)
- 150 g Zwiebeln, halbiert
- 2 Knoblauchzehen
- 40 g Olivenöl
- 300 g Stockfisch, eingeweicht und entsalzt (Kabeljau), gut ausgedrückt, in kleinen Stücken
- 100 g Frischkäse
- 500 g Blätterteig (30 x 45 cm)
- Wasser zum Bestreichen
- 1 Eigelb zum Bestreichen
- 2 EL Schnittlauch, in Röllchen, zum Garnieren
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 658 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 9 g
- Tuk
- 11 g
- Vláknina
- 0.5 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sizilianischer Garnelensalat
40min
Thunfisch-Oliven-Empanaditas
2h 15min
Gedämpfte Hähnchen-Bällchen
50min
Steinpilz-Tartelettes mit Fontina und Kerbel-Crème-fraîche-Dip
1h
Carpaccio von gebratenem Rinderfilet
24 Std.
Bruschetta mit Huhn-Rucola-Creme
35min
Pilz-Crostini
45min
Bruschette mit Bohnen und Thunfisch
30min
Avocadokaltschale mit Räucherlachsverhackertem
15min
Krabben-Lachs-Küchlein
1h
Thunfisch-Tapenade
5min
Beeren-Zitronen-Pavlovas
1h 20min