Kompatibilní verze
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 195 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 8 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 EL Senf, mittelscharf
- 80 g Apfelsaft, naturtrüb
- 2 EL Rapsöl
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Birnen (ca. 300 g), in Spalten (1 cm breit)
- 250 g grüne Bohnen, quer halbiert
- 500 g Wasser
- 150 g Bacon, in Würfeln
- 100 g neutrales Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3170 kJ / 757 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Tarte Tatin
1 Std. 15 Min
Galettes mit Pilz-Schinken-Füllung
1 Std. 35 Min
Chorizo-Quiche
2u. 30min
Scones
40 min
Sauce Béarnaise
15 Min
Italian Pancake
25 min
Pizza mit Salsiccia
2 Std. 40 Min
Scones
35 min
Jakobsmuscheln auf Rucola-Orangen-Salat
1 Std. 20 Min
Rindfleisch-Kebabs mit Monkey-Gland-Sauce
2h
Filet Wellington mit Maronen
1 Std.
Tarte Tatin mit Tomaten
1u. 40min