Kompatibilní verze
Yorkshirepudding mit Birnen-Bohnen-und-Speck-Salat
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 225 g Milch
- 3 Eier (Kl. M)
- 195 g Mehl
- ¾ TL Salz
- 1 Zwiebel, halbiert
- 8 Stängel Bohnenkraut, abgezupft
- 6 Stängel Petersilie, abgezupft
- 3 EL Senf, mittelscharf
- 80 g Apfelsaft, naturtrüb
- 2 EL Rapsöl
- 3 Prisen Pfeffer
- 2 Birnen (ca. 300 g), in Spalten (1 cm breit)
- 250 g grüne Bohnen, quer halbiert
- 500 g Wasser
- 150 g Bacon, in Würfeln
- 100 g neutrales Öl
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 3170 kJ / 757 kcal
- Protein
- 20 g
- Sacharidy
- 55 g
- Tuk
- 47 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Kalguksu (Hähnchen-Nudel-Suppe)
1h 15min
Carimañolas - Gebackene Maniok mit Faschiertem und Käse
2sa
Cremige Polenta mit Wildkräuterkäse und pochiertem Ei
45 min
Boboti (pikant gewürzter Hackbraten)
1sa 10 dk
Focaccia mit dicken Bohnen, Pancetta und Pecorino
2 godz. 10 min
Sticky-Toffee-Pudding
1sa
Tarte Tatin
1h 15min
Wasabi-Eier mit Erbsenstampf
1sa
Filet Wellington mit Maronen
1sa
Wagyu-Eintopf mit Süßkartoffeln (Dubai)
2sa
Pecannuss-Pie
5h 10min
Gnocchi mit Kürbis und Salsiccia
2sa