Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Scheiben Bacon
- 150 g Schweinenacken, ohne Knochen, in Stücken (2 cm), teilweise angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 350 g Kaninchenkeulen, ausgelöst, in Stücken (2 cm), teilweise angefroren
- 75 g durchwachsener Speck, geräuchert, in Stücken (2 cm), teilweise angeforen
- 1 Zwiebel, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten (Soft-Tomaten), in Stücken
- 4 Stängel Petersilie, abgezupft
- 1 Ei
- 30 g Sahne
- 20 g weißer Portwein
- 2 Stängel Thymian, frisch, abgezupft
- ½ TL Französische Vier-Gewürz-Mischung (Quatre Epices)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senfkörner, hell
- 1 EL Paniermehl
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 4 Lorbeerblätter
- 1000 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 2046 kJ / 488 kcal
- Protein
- 38 g
- Sacharidy
- 7 g
- Tuk
- 33 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Feine Königsberger Klopse
1h
Rahmsauerkraut mit Kasseler Rippchen
1h 30 min
Forellen mit Sauce Hollandaise
55 min
Kabeljau in Tomaten-Salzzitronen-Sugo
1h
Lachsbratwurst
3h 15min
Gedämpfte Entenbrust mit knackigem Rotkraut & Erbsen
1hod. 35min
Geflügellebercreme
5h 30min
Lachsfilets mit Sauerampfersauce
35 min
Edelfischragout
35 min
Kabeljau in Senfsauce
40 min
Kaninchen in Barolosauce
1h 15 min.
Rindfleisch-Wirsing-Eintopf mit Tomatenbröselei
3h