
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 8 Scheiben Bacon
- 150 g Schweinenacken ohne Knochen, in Stücken (2 cm), teilweise angefroren
- 1 ½ TL Salz
- 1 TL Pfeffer
- 1 TL Koriander, gemahlen
- 350 g Kaninchenkeulen ausgelöst, in Stücken (2 cm), teilweise angefroren
- 75 g durchwachsener Speck, geräuchert in Stücken (2 cm), teilweise angeforen
- 1 Zwiebel halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 30 g getrocknete Tomaten (Soft-Tomaten), in Stücken
- 4 Stängel Petersilie abgezupft
- 1 Ei
- 30 g Sahne
- 20 g weißer Portwein
- 2 Stängel Thymian, frisch abgezupft
- ½ TL Französische Vier-Gewürz-Mischung (Quatre Epices)
- 1 TL Paprika edelsüß
- 1 TL Senfkörner hell
- 1 EL Paniermehl
- 20 g Pistazien, ungesalzen, geschält, enthäutet
- 4 Lorbeerblätter
- 1000 g Wasser
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 488 kcal / 2046 kJ
- Protein
- 38 g
- Tuk
- 33 g
- Sacharidy
- 7 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Sauce Hollandaise zu Frühlingsgemüse
10min
Rotkohl-Slaw mit Pistazien
30min
Pfeffermakrelen-Suppe
35min
Garnelencocktail
30min
Krabbencocktail
30min
Fischpastetchen mit Kurkuma-Sauce
1hod. 30min
Meeresfrüchte-Cocktail
10min
Kalbsmedaillons mit Sauce Béarnaise und Fingermöhren
1hod.
Kaninchen alla Liguria
10hod.
Glückstädter Matjestopf
3hod. 30min
Kalbstafelspitz
50min
Gebratene Kalbsleber mit Petersilienwurzelpüree
1hod. 10min