
Zařízení & příslušenství
Allergen-friendly Mushroom Risotto
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
4 portions
Suroviny
Stock
-
onions quartered230 g
-
garlic cloves2
-
extra virgin olive oil30 g
-
water hot1200 g
-
black peppercorns½ Tbsp
-
dried bay leaves2
-
fresh thyme2 sprigs
Risotto
-
fresh parsley leaves10 g
-
onions quartered100 g
-
garlic clove1
-
extra virgin olive oil40 g
-
dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved50 g
-
risotto rice350 g
-
nutritional yeast (volitelně)2 Tbsp
-
fine sea salt1 ½ tsp
Nutriční hodnoty na 1 portion
Kalorie
511 kcal /
2139 kJ
Protein
15.9 g
Tuk
20.1 g
Sacharidy
70.7 g
Líbí se ti co vidíš?
Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:

ALLERGEN FRIENDLY
10 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko