Allergen-friendly Mushroom Risotto

Allergen-friendly Mushroom Risotto

3.8 12 hodnocení
Příprava 15min.
Celkový 1hod. 20min.
4 portions

Suroviny

Stock
  • onions quartered
    230 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • water hot
    1200 g
  • black peppercorns
    ½ Tbsp
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme
    2 sprigs
    ½ tsp dried thyme
Risotto
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • onions quartered
    100 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
    50 g
    250 g fresh porcini mushrooms
  • risotto rice
    350 g
  • nutritional yeast (volitelně)
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 portion

Protein 15.9 g
Kalorie 2139 kJ / 511 kcal
Tuk 20.1 g
Sacharidy 70.7 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...