Allergen-friendly Mushroom Risotto

Allergen-friendly Mushroom Risotto

4.0 11 hodnocení
Příprava 15min
Celkový 1hod. 20min
4 portions

Suroviny

Stock
  • onions quartered
    230 g
  • garlic cloves
    2
  • extra virgin olive oil
    30 g
  • water hot
    1200 g
  • black peppercorns
    ½ Tbsp
  • dried bay leaves
    2
  • fresh thyme
    2 sprigs
    ½ tsp dried thyme
Risotto
  • fresh parsley leaves
    10 g
  • onions quartered
    100 g
  • garlic clove
    1
  • extra virgin olive oil
    40 g
  • dried porcini mushrooms soaked in boiling water for 30 minutes then squeezed dry, soaking liquid reserved
    50 g
    250 g fresh porcini mushrooms
  • risotto rice
    350 g
  • nutritional yeast (volitelně)
    2 Tbsp
  • fine sea salt
    1 ½ tsp

Nutriční hodnoty na 1 portion

Kalorie 511 kcal / 2139 kJ
Protein 15.9 g
Tuk 20.1 g
Sacharidy 70.7 g

Líbí se ti co vidíš?

Tento recept a více než { {recipeCount} } čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do naší 30denní bezplatné zkušební verze a objevte svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se Vám také líbit...