Zařízení & příslušenství
Mushroom Stroganoff with Parsnip and Leek Purée
Příprava 10min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
Stroganoff
-
onions quartered150 g
-
garlic clove1
-
olive oil30 g
-
carrots sliced (2 mm)250 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground white pepper1 pinch
-
ground nutmeg1 pinch
-
tinned chopped tomatoes400 g
-
fresh mushrooms quartered200 g
-
hearts of palm, tinned drained, sliced (5 mm)500 g
-
soya cream200 g
Parnsip and Leek Purée
-
leeks thinly sliced250 g
-
25 g margarinebutter25 g
-
rice milk450 g
-
parsnips cut in pieces1000 g
-
fine sea salt1 tsp
-
fresh parsley leaves chopped, for garnish
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
6 g
Kalorie
1050 kJ /
251 kcal
Tuk
16 g
Sacharidy
22 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
The Modern Vegetarian
60 recepty/-ů
Spojené království a Irsko
Spojené království a Irsko
Mohlo by se vám také líbit...
Pea and Courgette Tarts
1hod.
Baked Eggs in Tomato and Lentils with Goat’s Cheese Sauce
45min.
Lentil Moussaka
2hod. 20min.
Vegetable Stroganoff
30min.
Mushroom Parmentier
1hod. 10min.
Broccoli and Oat Crumble with Vegan Cheese
1hod.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min.
Vegan Mushroom and Spinach Lasagne
2hod. 15min.
Roasted Cauliflower Steaks with Salsa and Purée
1hod.
Vegan Paella with Smoked Tofu
25min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.
Veggie Wellington
2hod.