Kompatibilní verze
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 12.4 g
Alternativní recepty
Courgette and Carrot Quinoa Salad
1h 35 min
Tomato and Haddock Rice
50 min
Stuffed Aubergine with Saffron Yoghurt and Pomegranate Seeds
50 min
Quinoa Salad with Beans and Goat's Cheese
20min
Pasta with Fennel and Tomato Sauce
45 min
Mexican Quinoa Stuffed Aubergine
1h
Aubergine Paneer Rolls with Red Lentils and Mint Yoghurt
40 min
Mediterranean Salad
25 min
Cod with Olive and Bread Topping, Potatoes and Tenderstem Broccoli
40 min
Trapanese Couscous with Fish, Tomatoes and Almonds - Couscous alla trapanese con pesce, pomodori e mandorle
1h
Stuffed Butternut Squash with Feta
1 godz. 50 min
Wild Rice and Tuna Salad
50 min