Kompatibilní verze
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 150 g raw hazelnuts
- 150 g dried apricots
- 300 g onions, quartered
- 20 g garlic cloves
- 60 g olive oil, plus extra for drizzling
- ½ tsp salt
- 200 g couscous
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
nebo 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 600 g water
- 200 g carrots, sliced (5 mm)
- 200 g courgettes, sliced (7-10 mm)
- 150 g red peppers, cut in bite-size pieces
- 100 g frozen peas
- 200 g feta cheese, diced (5 mm)
- 2 tsp fresh parsley, chopped, to garnish (volitelně)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 2607 kJ / 622 kcal
- Protein
- 18 g
- Sacharidy
- 47 g
- Tuk
- 37 g
- Vláknina
- 12.4 g
Alternativní recepty
Rice Salad with Eggs and Tuna
1h
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1h 10min
Stuffed Peppers with Herbed Quinoa
30 Min
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Asparagus and Hollandaise Tart
40 λεπτ.
Pasta alla Puttanesca
35 Min
Broccoli, Chilli and Pine Nut Spaghetti
40 λεπτ.
Pasta alla Norma
50 Min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Aubergine, Spinach & Lentil Curry
25 Min
Bean Casserole with Fresh Tuna
40 λεπτ.
Sea Bass with Lemon & Herb Couscous
35 Min