Zařízení & příslušenství
Apricot, Hazelnut and Feta Couscous with Mixed Vegetables
Příprava 45min.
Celkový 1hod. 15min.
6 portions
Suroviny
-
raw hazelnuts150 g
-
dried apricots150 g
-
onions quartered300 g
-
garlic cloves20 g
-
olive oil plus extra for drizzling60 g
-
salt½ tsp
-
couscous200 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbledvegetable stock paste, homemade1 heaped tsp
-
water600 g
-
carrots sliced (5 mm)200 g
-
courgettes sliced (7-10 mm)200 g
-
red peppers cut in bite-size pieces150 g
-
frozen peas100 g
-
feta cheese diced (5 mm)200 g
-
fresh parsley (volitelně) chopped, to garnish2 tsp
Obtížnost
střední
Nutriční hodnoty na 1 portion
Protein
18 g
Kalorie
2607 kJ /
622 kcal
Tuk
37 g
Vláknina
12.4 g
Sacharidy
47 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíMohlo by se vám také líbit...
Asparagus Risotto
45min.
Aubergine in Coconut and Peanut Sauce with Basmati Rice
30min.
Mediterranean Pearl Barley Risotto
1hod.
Veggie 'Burritos'
20min.
Courgette and Feta Risotto
30min.
Ricotta, Mint and Courgette Lasagne
2hod.
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13hod. 25min.
Espresso 'Baked' Beans
35min.
Warm Salad with Lentils, Cauliflower and Beans
30min.
Mixed Grain Pilaf with Beetroot
30min.
Mushroom Bolognese with Courgette Noodles
50min.
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1hod. 10min.