Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
nebo 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
nebo 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
nebo 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Pearl Barley Risotto with Mushrooms
50min
Creamy White Beans and Leeks
20min
Puy Lentil Dip
45min
Asparagus and Pea Pasta
20min
Mushroom Ragout with Steamed Leeks and Hasselback Potatoes
1h 15min
Lemon and Roasted Garlic Speltotto
2h
Spelt Salad with Burmese Tofu
9h 10min
Vegetable Stroganoff
30min
Lentil Soup with Bulgur Dumplings
1h 40min
Aubergine and Tomato Pasta
45min
Garlic and White Bean Stew
50min
Pearl Barley and White Bean Stew
1h