Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
Red Wine Reduction
- 1 onion (approx. 150 g), quartered
- 1 garlic clove
- 40 g unsalted butter, diced
-
1 - 2
tsp meat stock paste (see tips)
nebo 1 - 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 250 g water
- 110 g red wine
Pearl Barley Risotto
- 50 g Parmesan cheese, crust removed and cut in pieces (3 cm)
- 1 leek (approx. 110 g), white part only, cut in 4 pieces
- 20 g extra virgin olive oil
- 20 g unsalted butter, diced
- 300 g pearl barley
-
100
g verjuice (see tip)
nebo 100 g dry white wine - 750 g water
-
2
tsp meat stock paste (see tips)
nebo 2 tsp vegetable stock paste (see tips) - 6 baby beetroot, peeled, quartered
- 12 baby carrots, peeled
- 1 bunch asparagus, trimmed and cut in pieces (4 cm)
- 1 pinch fine sea salt, or to taste
- 1 pinch ground black pepper, or to taste
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1430 kJ / 340 kcal
- Protein
- 11 g
- Sacharidy
- 34 g
- Tuk
- 14 g
- Vláknina
- 12 g
Alternativní recepty
Garlic and White Bean Stew
50min
Leftover Curry
1 godz. 10 min
Minestrone
45 dk
Herbed Mushrooms with Pearl Barley and Roasted Hazelnuts
13 Std. 25 Min
Dill Stuffed Peppers
5 Min
Chickpea soup with spinach
40min
Pumpkin Soup
35min
Ratatouille
40min
Chinese Noodles with Vegetables
35min
Spring Vegetable Soup
35min
Sweet Potato, Red Pepper and Cannellini Bean Soup
35min
Aubergine, Courgette and Red Lentil Gratin
1 godz. 10 min