Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di uvetta sultanina
- acqua tiepida, q.b.
- 2 trote iridee eviscerate (circa 400 g l'una)
- 1 limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di aceto di vino bianco
- 40 g di gambi di sedano a pezzi
- 40 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di salvia fresca, lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco, gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1589 kJ / 380 kcal
- Protein
- 41.7 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Tuk
- 18.2 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Branzino al cartoccio
1h 10min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Filetti di trota con purea di broccoli
40min
Involtini di platessa con pesto di basilico e fagiolini
30 Min
Branzino e patate al vapore in salsa di basilico e pomodorini
40min
Trota mimosa
35min
Rombo pomodoro e nocciole
1h
Filetti di pesce persico con polenta di mais fresco
1 Std. 5 Min
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Coniglio in porchetta
1 Std. 20 Min
Trota con salsa olandese (Bimby Friend)
40min
Filetti di branzino con salsa agli asparagi
45 Min