
Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 50 g di uvetta sultanina
- acqua tiepida, q.b.
- 2 trote iridee eviscerate (circa 400 g l'una)
- 1 limone preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 2 pizzichi di sale
- 1 pizzico di pepe bianco macinato
- 30 g di aceto di vino bianco
- 40 g di gambi di sedano a pezzi
- 40 g di cipolla bianca in quarti
- 1 spicchio di aglio
- 2 foglie di salvia fresca lavate
- 1 rametto di rosmarino fresco gli aghi lavati ed asciugati
- 30 g di olio extravergine di oliva
- 250 g di brodo vegetale
- 1 cucchiaino di farina tipo 00
- 10 g di burro
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 380 kcal / 1589 kJ
- Protein
- 41.7 g
- Tuk
- 18.2 g
- Sacharidy
- 12.4 g
- Vláknina
- 1.1 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Coda di rospo con cannellini e salsa al basilico
1hod.
Trota salmonata al pesto di olive
35min
Filetto di mare in crosta alle erbe primaverili
40min
Trota estiva
50min
Coda di rospo alle acciughe e limone
25min
Trota mimosa
35min
Anatra all'arancia
1hod. 35min
Ossibuchi agli asparagi
1hod. 30min
Brasato di manzo al vino rosso
12hod. 30min
Filetto di trota con purea di broccoli
50min
Filetti di trota con purea di broccoli
40min
Ossobuco alla milanese
1hod. 10min