Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di cimette di cavolfiore bianco
- 150 g di cetriolini sott'aceto a fettine
- 100 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Riso nero vegetariano
35 Min
Insalata di riso rosso e mele
50 min.
Insalata di orzo con verdure (vegan)
55 Min
Insalata di orzo con fagiolini, asparagi e uova
40 Min
Quinoa alla caprese
30 Min
Insalata di riso nero al profumo di cannella
45 min
Insalata rossa
35 Min
Insalata di riso nero
1h
Insalata di riso integrale (vegan)
1h
Insalata di riso integrale, tonno e zucchine
40 Min
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 Min
Insalata di miglio e tonno
55 Min