Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 1300 g di acqua
- 200 g di aceto di vino bianco
- 1 cucchiaino di sale + q.b.
- 320 g di riso rosso (cottura 20-25 minuti)
- 150 g di fagiolini verdi freschi a pezzi (1-2 cm)
- 150 g di peperone giallo a pezzi (1-2 cm)
- 250 g di cimette di cavolfiore bianco
- 150 g di cetriolini sott'aceto a fettine
- 100 g di olive nere denocciolate
- Nutriční hodnoty
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1406 kJ / 336 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Sacharidy
- 45.5 g
- Tuk
- 15.4 g
- Vláknina
- 3 g
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Insalata fredda di riso Venere e tacchino
40 Min
Riso venere integrale con asparagi e mazzancolle
1ωρ. 10 λεπτ.
Insalata di riso rosso calamari e carciofi
50min
Insalata di mare con orzo perlato
1h 35min
Insalata di riso nero
1 Std.
Insalata di riso integrale (vegan)
1 Std.
Grano saraceno con pomodorini e basilico
30 Min
Riso nero vegetariano
35min
Insalata di riso rosso e mele
50min
Insalata rossa
35min
Trionfo rosso agli aromi
1 Std.
Riso rosso con gamberi, pinoli e zucchine
50min