Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 450 - 500 g Karotten, inkl. Karottengrün
- ½ Bund frische Petersilie, Blättchen abgezupft
- 100 g Parmesan, in Stücken
- 2 Scheiben frische Ingwerwurzel, geschält (3 mm)
- 2 Knoblauchzehen, halbiert
- 100 g Sonnenblumenöl
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 2 TL Zitronensalzpaste, selbst gemacht (siehe Tipp)
- 70 g Sonnenblumenkerne
- Nutriční hodnoty
- na 1 Portion
- Kalorie
- 783 kJ / 187 kcal
- Protein
- 6 g
- Sacharidy
- 4 g
- Tuk
- 17 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Kürbissuppe mit Hirse
35min
Birnen-Rosmarin-Senf
50 min
Rote-Rüben-Dip
15 Min
Grünkernaufstrich
20 Min
Grünkohl Cantuccini
1 godz.
Bohnen-Paradeis-Aufstrich
10 Min
Kidneybohnenaufstrich
1 godz. 10 min
Bohnenknöderl mit Rote-Rüben-Gemüse
50 min
Germknödel mit Wildkräutern und Paradeisragout
1h 25min
Steirischer Käferbohnen-Humus
15 Min
Kürbishummus
1 godz.
Karotten-Walnuss-Aufstrich
25 Min