Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 250 g Dinkelmehl, glatt etwas mehr zum Bemehlen
- 1 TL Backpulver
- 1 ¼ TL Salz
- 80 g Öl
- 110 g Wasser
- 300 g frische Eierschwammerl
- 1 - 2 Zweige Rosmarin, frisch, Nadeln abgezupft
- 40 g Marillen, getrocknet, entsteint
- 1 - 2 Knoblauchzehen, halbiert, nach Geschmack
- 100 g Zwiebeln, halbiert
-
1
TL Gewürzpaste für Gemüsebrühe, selbst gemacht
nebo ½ Gemüsesuppenwürfel (für je 0,5 l) - ¼ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- ¼ TL Muskat, gemahlen
- 100 g Ricotta
- Milch zum Bestreichen
- schwarzer Sesam zum Bestreuen
- Nutriční hodnoty
- na 1 Stück
- Kalorie
- 321 kJ / 77 kcal
- Protein
- 2 g
- Sacharidy
- 8 g
- Tuk
- 4 g
- Vláknina
- 2 g
Alternativní recepty
Bärlauch-Gnocchi
1 Std. 15 Min
Mungobohnenlaibchen mit Ingwerkarotten und Rahmdip
12h 35min
Vegetarische Samosas aus dem Backofen
2h 15min
Teigtaschen mit Melanzani, Spinat und Feta
1h 45min
Focaccia mit Salami und Feigen
2 Std. 30 Min
Süßkartoffeleintopf mit Ente & Maroni
1 Std. 20 Min
Ofenmelanzani mit Chermoula, Zitronenbulgur und Minzjoghurt
1 Std. 20 Min
Menü: Melanzaniröllchen, Orecchiette mit Olivensugo und Panna Cotta
1 Std.
Limoncello-Tartelettes
3h 15min
Bärlauchroulade mit Paprikasalat
1 Std.
Polentaknöderl mit Kürbiskernpesto
3 Std.
Quinoa-Lachsforellen-Laibchen
1 Std. 20 Min