Zařízení & příslušenství
花椰菜番茄蛋捲
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份
Suroviny
-
蛋3 顆
-
豆漿40 克
-
低筋麵粉2 茶匙
-
鹽¼ 茶匙
-
綠色花椰菜 切丁(約1公分)30 克
-
番茄 切丁(約1公分)30 克
-
水500 克
-
起士1 片
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
10 g
Kalorie
549 kJ /
131 kcal
Tuk
8 g
Vláknina
2 g
Sacharidy
5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
寶寶的營養餐
11 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan
起床號早午餐
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan