花椰菜番茄蛋捲

花椰菜番茄蛋捲

4.6 15 rating
Příprava 10min.
Celkový 30min.
3 人份

Suroviny

  • 3 顆
  • 豆漿
    40 克
  • 低筋麵粉
    2 茶匙
  • ¼ 茶匙
  • 綠色花椰菜 切丁(約1公分)
    30 克
  • 番茄 切丁(約1公分)
    30 克
  • 500 克
  • 起士
    1 片

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 10 g
Kalorie 549 kJ / 131 kcal
Tuk 8 g
Vláknina 2 g
Sacharidy 5 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...