花椰菜蕃茄蛋捲
TM5 TM6

花椰菜蕃茄蛋捲

4.6 (14 hodnocení)

Suroviny

  • 3 顆 蛋
  • 40 克 豆漿
  • 2 茶匙 低筋麵粉
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 30 克 綠色花椰菜, 切小丁(約1公分)
  • 30 克 蕃茄, 切小丁(約1公分)
  • 500 克 水
  • 2 片 起士

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
549 kJ / 131 kcal
Protein
10 g
Sacharidy
5 g
Tuk
8 g
Vláknina
2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty