黃豆蒸肉餅

黃豆蒸肉餅

3.5 2 rating
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
4 人份

Suroviny

  • 10 克
  • 蒜頭
    10 克
  • 青蔥 切段(約1公分)
    10 克
  • 豬絞肉
    300 克
  • 乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
    50 克
  • 米酒
    15 克
  • 780 克
  • 10 克
  • 醬油
    20 克
  • 白胡椒粉
    ¼ 茶匙

Obtížnost

snadné


Nutriční hodnoty na 1 人份

Protein 20.4 g
Kalorie 686.8 kJ / 164.3 kcal
Tuk 5 g
Vláknina 2.2 g
Sacharidy 9.4 g

Líbí se vám co vidíte?

Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!

Zaregistrujte se do našeho 30denního bezplatného Cookidoo® členství a objevujte celý svět Cookidoo®. Bez závazků.

Registrujte se zdarma Více informací


Mohlo by se vám také líbit...