黃豆蒸肉餅
TM5 TM6

黃豆蒸肉餅

4.0 (1 hodnocení)

Suroviny

  • 10 克 薑
  • 10 克 蒜頭
  • 10 克 青蔥 ,切段(約1公分)
  • 300 克 豬絞肉
  • 50 克 乾燥黃豆 ,預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)
  • 15 克 米酒
  • 780 克 水
  • 10 克 糖
  • 20 克 醬油
  • ¼ 茶匙 白胡椒粉

Nutriční hodnoty
na 1 人份
Kalorie
686.8 kJ / 164.3 kcal
Protein
20.4 g
Sacharidy
9.4 g
Tuk
5 g
Vláknina
2.2 g

Líbí se vám, co vidíte? Tento recept a 80 000 dalších na vás již čekají!

Registrujte se zdarma

Registrujte se k bezplatnému 30 ti dennímu zkušebnímu členství a začněte objevovat svět Cookidoo®. Zcela bez závazků.

Více informací

Alternativní recepty