Zařízení & příslušenství
黃豆蒸肉餅
Příprava 15min.
Celkový 5hod. 15min.
4 人份
Suroviny
-
薑10 克
-
蒜頭10 克
-
青蔥 切段(約1公分)10 克
-
豬絞肉300 克
-
乾燥黃豆 預先浸泡4小時,瀝乾(詳見要訣)50 克
-
米酒15 克
-
水780 克
-
糖10 克
-
醬油20 克
-
白胡椒粉¼ 茶匙
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 1 人份
Protein
20.4 g
Kalorie
686.8 kJ /
164.3 kcal
Tuk
5 g
Vláknina
2.2 g
Sacharidy
9.4 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
豆陣來吃飯
10 recepty/-ů
Tchaj-wan
Tchaj-wan