Zařízení & příslušenství
Prune and orange stuffing
Příprava 10min.
Celkový 10min.
310 g
Suroviny
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
butter20 g
-
pitted prunes80 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
fresh rosemary (approx. 10 cm), leaves only1 sprig
-
orange zest only, no white pith, finely grated½ - 1
-
orange juice2 tsp
-
sunflower seeds30 g
-
day old bread or crusty bread, frozen, thawed slightly (approx. 2-3 slices) torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Obtížnost
snadné
Nutriční hodnoty na 310 g
Sodík
741.9 mg
Protein
21.7 g
Kalorie
3115 kJ /
744 kcal
Tuk
34.1 g
Vláknina
18.6 g
Nasycený tuk
12.2 g
Sacharidy
77.5 g
Líbí se vám co vidíte?
Tento recept a více než 100 000 dalších receptů čeká právě na vás!
Registrujte se zdarma Více informacíTaké zařazen v:
Festive Flavour
105 recepty/-ů
Austrálie a Nový Zéland
Austrálie a Nový Zéland
Mohlo by se vám také líbit...
Rosemary and eschalot gravy
30min.
British spice rub
5min.
Beetroot salad
10min.
Stewed rhubarb with apple and strawberries
30min.
Apple sauce
20min.
Cream of tomato soup
25min.
Vegetable soup
35min.
Plum sauce
55min.
Cranberry bacon stuffing
10min.
Cauliflower soup with bacon dust
35min.
Apple and sage stuffing
10min.
Steamed fish fillets in a creamy leek sauce
35min.