Obtížnost
Většinu našich receptů lze uvařit snadno. Některé jsou trochu náročnější: jsou hodnoceny jako středně obtížné nebo pokročilé. K jejich přípravě možná budete potřebovat více času.
Čas přípravy
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla.
Celkový čas
Toto je celková doba přípravy tohoto jídla od začátku do konce: marinování, pečení, chlazení atd.
Počet porcí
Toto zobrazuje, kolik porcí podle tohoto receptu připravíte.
Suroviny
- 3 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only, for garnishing (optional)
- 100 g brown basmati rice
- 1000 g water
- 2 tsp salt
- 1 butternut pumpkin, washed, cut into halves lengthways and deseeded (see Tips)
- 20 g olive oil, plus extra for brushing
- 1 eschalot (approx. 40 g)
- 2 garlic cloves
- 1 celery stalk, cut into pieces
- 1 parsnip, cut into pieces
- ½ red capsicum, deseeded and cut into pieces
- 100 g fresh portobello mushrooms, cut into halves
- 2 tsp dried oregano
- ½ tsp ground black pepper
- slivered almonds, toasted, to serve (optional)
- Nutriční hodnoty
- na 1 portion
- Kalorie
- 1703.5 kJ / 405.6 kcal
- Protein
- 14.9 g
- Sacharidy
- 56.3 g
- Tuk
- 10.3 g
- Nasycený tuk
- 1.8 g
- Vláknina
- 13.3 g
- Sodík
- 1136.3 mg
Ve sbírkách
Alternativní recepty
Ricotta, mint and zucchini lasagne
2 godz.
Stuffed capsicums with herbed quinoa
30 min
Roasted pumpkin and quinoa risotto
40 Min
Herbed mushrooms with pearl barley and roasted hazelnuts
13h 25min
Sweet potato lasagne
1 Std. 20 Min
Vegan moussaka
1 Std. 50 Min
Slow cooked beans with walnut pesto (TM6)
8 Std. 15 Min
Tofu and veg bowl with sweet and sour sauce
1 Std. 50 Min
Savoury potato and onion bake
1h 30min
Pea and garden mint fritters
25 Min
Blue cheese tofu dressing
5 min
Polenta zucchini slice
2h 10min